Tamindir.com'da KMSpico bulunması

Link koyacaktım, benden önce yazdınız.
Okumuş olduğum bir makale. Programın virüslü olduğuna, zararlı yazılım davranışı gösterdiğine dair bir şey söylememiş. Söz konusu program da SmartScreen ve Defender algılamasından kaçınmak için haliyle ikisini devre dışı bırakıyor, bu abartarak ifade ettiğin gibi tüm güvenlik sistemini çökerttiği anlamına da gelmiyor. Üçüncü parti bir antivirüs kullananların beyaz listeye ekleyerek gayet kullanabileceği, kendisi virüs olmayan ve gördüğüm kadarıyla sistemde herhangi bir izafiyete yol açmayan bir program bu KMSPico, hala.
 
KMSpico'dan bahsediyoruz. Windows'u etkinleştirme ayağına sisteme malware yerleştiren ve tüm güvenlik sistemini çökerterek diğer malwarelere de kapı açan bir yazılım. Buyurun delil.

Orada bahsedildiği kadar kötü değil aslında. Başlık ile içerik yeterince uyumlu görünmüyor zaten. İsterseniz KMSpico'nun portable versiyonunu da kullanabilirsiniz o sisteme kurulmuyor. Ve bütün geliştirilme süreci açık kaynaklı olarak yapıldı. Legal sebeplerden dolayı kaynak kodu kaldırılmış veya muhtemelen Microsoft geliştiricilerine ücret ödemiştir kaldırmaları için.
 
Şu kısmı biraz daha açar mısın?

KMSpico'dan bahsediyoruz. Windows'u etkinleştirme ayağına sisteme malware yerleştiren ve tüm güvenlik sistemini çökerterek diğer malwarelere de kapı açan bir yazılım. Buyrun delil.
Sadece ram ve cpu yükü oluşturması bile kmspico kullanmamak için yeterlidir bana göre. Ek olarak:
"Her şeyden evvel, KMSpico Windows dağıtımınızı etkinleştirmiyor. Sadece mevcut lisansınızı farklı şekillere sokarak uzatıyor. Bunu yaparken, zamanladığı görev ve işlemler yüzünden bilgisayarınıza ek yük bindiriyor. Bir süre işlem tekrar ettikçe yük artıyor ve arka planda akıp giden bir kod çöplüğü meydana geliyor.

Daha da tehlikelisi, KMSpico’nun kaynak koduna tam bir erişim sağlamak mümkün değil. Ayrıca programı yönetici olarak çalıştırdığınızda Defender’a kendini tanıtıp, Smart Screen’i de kapattığı için bilgisayarınızda tam erişime sahip oluyor. Kaynak kodunu bilmediğiniz bu program zararlı bir yazılım olabilir ve kişisel bilgilerinizi suistimal edebilir."
Bu bilgileri onaylıyorsanız zaten zararını konuşmaya gerek yok. Hayır yanlış bilgiler yazılmış diyorsanız; Alıntılanan konunun yazarı:
Yazar: Kaan Arslan
Technopat yazarı arkadaşa düzeltmesi için konu/istek gönderebilirsiniz.
 
Windows10 zaten başlı başına bir sorun bence. Eski sistemlerde 5 yılda attığım formatı Win10 kullanırken her yıl atmaya başladım. Üstelik, ucuz lisans aldıktan sonra bile saçma sapan performans düşüklüğü yaşıyorum sık sık. Arada bir RAM yetersiz gibi uyarılar geliyor, PC'yi kapatıp açıyorum düzeliyor. KMS ile yaşamamıştım bu kadar sorun. Win10 tam bir facia. Nerde o eski sistemler. :) KMS RAM çok kullanıyormuş? Ya peki Win10 kullanmıyor mu?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı