Tamir görmüş Redmi Note 10 Pro telefona root atılırsa bir şey olur mu?

FrevunCharles

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Redmi Note 10 Pro cihazımın anakartı bozulmuştu. Yaptırdım daha yeni fakat yaptırdığım adam bana telefonu güncelleme de sıfırlama da dedi. Fakat telefona root atmak istiyorum. Yaptırdığım adam da bootloader kilidini kapatmış. Kendim açarsam telefon sıfırlanacak, ne yapmam lazım?

Cihazınızda sorun yoksa root atmayın.

Arkadaşlar Redmi Note 10 Pro cihazımın anakartı bozulmuştu. Yaptırdım daha yeni fakat yaptırdığım adam bana telefonu güncelleme de sıfırlama da dedi. Fakat telefona root atmak istiyorum. Yaptırdığım adam da bootloader kilidini kapatmış. Kendim açarsam telefon sıfırlanacak, ne yapmam lazım?
Ama atılmasıda bir şekilde yararı olabilir.

Güncelleme sıfırlama dediyse boot imajını yamalayıp birşeyler yapmıştır. Bootloader kilidini açarsan telefonun tamamen sıfırlanacak. Zaten sen boot imajını yamalayacaksın. Büyük ihtimal imei gidebilir ama dediklerim yanlış olabilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı