Tamirat Tadilat - BMW M5

Mersinli33

Hectopat
Katılım
20 Ocak 2018
Mesajlar
1.078
Makaleler
2
Çözümler
5
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Adamlar 4.000 pounda aldı 6.500 pounda sattı. Hiç Türkiye'de olsa şu kadar tutardı vb. hesaplara girmeyin oraya giren kendisine ve ülkesine sövmeden çıkamıyor. Videoda benim ilgimi şunlar çekti diye sıralamadan önce arabanın genel özelliklerini söyleyeyim. 2000 model bir M5, 5 litre 8 silindirli motor, 400+30 beygir güç. Çok bilgili birisi değilim yanlış terimler kullandıysam özür dilerim. Öyleyse videoda benim ilgimi çeken şeyler:
  • Arabayı satın aldıkları kişi bana çok iyi biri gibi geldi. Sonuçta oradan bir para kazanacak ama şakır şakır arabanın neredeyse tüm hasar ve kusurlarını söyledi. Hatta bagajda ihtiyaç duyacakları yedek parçaları bile koymuş. Kendisi teknik bilgilere hakim birisine benziyor. Böyle dürüst bir satıcı bulmak zor bence.
  • İkinci el "Angel Eye's" aldıkları genç adam... Adam baya genç birine benziyor ama kendi yedek parçacı dükkanı var ve sigorta şirketlerine bile parça satıyormuş. Ülkemizde de bu işlere fazlasıyla merakı olan bir sürü genç var ve böyle bir iş versen çoğu parasını sormadan çalışmaya başlar. En azından benim tanıdığım bir sürü genç var öyle.
Dahası, herkesin bildiği güzel ve ihtişamlı Britanya sokakları, sempatik insanları, muhteşem doğası... Üstteki listeye daha fazla şey eklenirdi ama hepsini yazmak istemedim. Edd China'nın ilginç bir şekilde her işi yapabilmesi ve Mike Brewer'ın konuşma tarzı, ikna yeteneği vb. baya güzel bir içerik olmuş.

Capture.PNG
 
Bana kurgu gibi geliyor. Her arabanın sorunu nedense kolay bir şekilde çözülüyor. Büyük ihtimal arabalar seçilip arıza tespitleri yapılıyor. Kolay çözülecek sorunu olanların bölümü çekiliyor.
Bir kurgu vardır ama o kadar yoktur bence. Sonuçta amaçları araba tamiri öğretmek değil.
Bizim TOGG var(!) :D
BMW kim ulan, burada koskoca TOGG varken? Var dediğim yok ama var yani inşallah görecez 2035'e.
 
Geçen gün Archive'den 2011 M5 fiyatlarına bakmıştım. E34 M5 26 bin liraya, E39 M5 50-70 Bin liraya, E60 M5 kabaca 200 Bin liraya bulunuyordu. Şimdi bu fiyatlara 520 bile zor alınıyor durum çok kötü aslında. 3 5 bin liraya bekleyen yok tabi ama bu fiyatlar gerçekten çok iyiydi. 30 bin liraya 8 binde Focus falan var. Zaten Polo sıfırı 25 Bin liraydı diye hatırlıyorum. Yüreği olan Archive'de dolaşsın, hayali bile saç beyazlatır :)
Screenshot_20200119-022533_Chrome.jpg
Screenshot_20200119-022500_Chrome.jpg
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı