ademburakdurmus5561 Centipat Katılım 30 Eylül 2023 Mesajlar 11 3 Eylül 2024 #1 Bilgisayarımın tamamen içini sökmüştüm vidalarını kaybettim bu yüzden tamirciye götürmem gerekiyor. Parçaları taktırmam için kaç lira eder? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Eylül 2024
Bilgisayarımın tamamen içini sökmüştüm vidalarını kaybettim bu yüzden tamirciye götürmem gerekiyor. Parçaları taktırmam için kaç lira eder?
Kuzeyowic Decapat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 112 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel i7 14700KF / Zotac 4070 Super / MSI B760M-A WiFi DDR5 / TridentZ 2X16 6400Mhz / Samsung 990 PRO 1TB / SteelSeries Nova 1 / SteelSeries Aerox 5 / SteelSeries Apex 5 Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2024 #3 ademburakdurmus5561 dedi: Bilgisayarımın tamamen içini sökmüştüm vidalarını kaybettim bu yüzden tamirciye götürmem gerekiyor. Parçaları taktırmam için kaç lira eder? Genişletmek için tıkla... Çok para istemez en fazla 300 lira ister, eğer parça falan kayıpsa daha çok isteyebilir.(Bulunduğunuz konuma göre fiyat değişebilir.)
ademburakdurmus5561 dedi: Bilgisayarımın tamamen içini sökmüştüm vidalarını kaybettim bu yüzden tamirciye götürmem gerekiyor. Parçaları taktırmam için kaç lira eder? Genişletmek için tıkla... Çok para istemez en fazla 300 lira ister, eğer parça falan kayıpsa daha çok isteyebilir.(Bulunduğunuz konuma göre fiyat değişebilir.)
ademburakdurmus5561 Centipat Katılım 30 Eylül 2023 Mesajlar 11 3 Eylül 2024 #4 Kuzeyowic dedi: Çok para istemez en fazla 300 lira ister, eğer parça falan kayıpsa daha çok isteyebilir.(bulunduğunuz konuma göre fiyat değişebilir.) Genişletmek için tıkla... Parça kayıp değil.
Kuzeyowic dedi: Çok para istemez en fazla 300 lira ister, eğer parça falan kayıpsa daha çok isteyebilir.(bulunduğunuz konuma göre fiyat değişebilir.) Genişletmek için tıkla... Parça kayıp değil.