Merhaba, durum başlıkta belirttiğim gibi. Kızı seviyorum ama daha adını bile yeni öğrendim, tek ortak noktamız ortak arkadaşlarımız var. Kızla nasıl muhabbet açmalıyım? Hafif havalı bir tip, yardımlarınızı bekliyorum.
Her aşk konusunda bu tarz mesajlar yazıp beğeni kasmaya çalışan arkadaşlar var. Yetti artık. İstemiyorsan girme. Bu tavsiyeyi verdiğimiz zamanda "Tek verdikleri cevap bu" falan diyorlar. Verilebilecek başka tavsiye yok çünkü.
Konuya gelirsek eğer, arkadaşlarından onun sevdiği şeyleri öğren. Merhaba diyerek başla ve konuyu sevdiği şeylere getirmeye çalış.
Sevdikleri hakkında bilgilenmeyi unutma. Muhabbet koyulaşırsa donup kalmazsın.
"Konu dışı" alanı boşuna mı açıldı ? İsteyen, istediğini yazar. Sen kim oluyorsun da buna karışıyorsun ? Konu ile alakasız yorum yazarak konuyu kirletiyorsun. Bu tür konuları sevmiyorsan acını içinde yaşa. Diğer insanların konularını kirletme.
Merhaba, durum başlıkta belirttiğim gibi. Kızı seviyorum ama daha adını bile yeni öğrendim, tek ortak noktamız ortak arkadaşlarımız var. Kızla nasıl muhabbet açmalıyım? Hafif havalı bir tip, yardımlarınızı bekliyorum.