Tanımadığım bir kızı seviyorum

Bu söylediğin argümanı destekleyecek kaynakları göstermeni talep ediyorum. En azından mantıklı bir açıklama yap, neden böyle bir özellik yok?

Arkadaşa katılıyorum. Kimse tanımadığı birini sevemez, sadece hoşlanır. Sevmek başka şeydir hoşlanmak başka şey. Sevmek gibi sayfalarca anlatılacak bir duyguyu tanımadığın birine karşı hissedemezsin. Seviyorum sandığın insanla iki konuşma yaparsın, dedikleri öyle saçmadır ki tüm hoşlantın ortadan kalkar. Sevmek böyle değildir. Ah sevgi, sevgi... Sevgi gerçekten neydi?

Kardeş, ben ergen olduğunu varsayıp yorum yaptım. Yaşın kaç?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
"For all this time, I've been loving you
Don't even know your name"
Kızla sohbet başlat, havadan sudan...
Doğayı, hayvanı sever misin gibi sorular sor, onu daha yakından tanımak için.

Bir netleştirelim şunu, insan tanımadığı birini sevemez. Sadece cinsel arzularını tatmin etmek için hoşlanır.
Sevmek emek, çaba ve zaman ister. Karşındakini iyice tanıman gerekir. Onun ile vakit geçirmen gerekir. Aşk/sevgi dediğimiz şey zaman ile olur. İlk görüşte aşk olmaz, hoşlantı olur.

Kızı sevmiyorsun, hoşlanıyorsun .d ne konuşacağım diye düşünme selam ver gerisi gelir. Neler yapmayı sevdiğini sor ortak konu buldunmu konuşma akar.

Kızı sevmiyorsun, hoşlanıyorsun. D ne konuşacağım diye düşünme selam ver gerisi gelir. Neler yapmayı sevdiğini sor ortak konu buldun mu konuşma akar.

Teşekkür ederim hocam, koca konuda tek işe yarayan cevap, size ait.
Kızı sevmiyorsun, hoşlanıyorsun. D ne konuşacağım diye düşünme selam ver gerisi gelir. Neler yapmayı sevdiğini sor ortak konu buldun mu konuşma akar.

Kız tersler, diye korkuyorum hocam .D .

Sağ olun hocam düşünceleriniz için.

Son düzenleme:
İmkansız diye bir şey yoktur, eğer gerçekten istiyorsan kızla tanışmaya bak. Tanıştıktan sonra ilgi göster sürekli, ilgisini çekmeye çalış. Heyecan ve tecrübe olur senin için. Yalnız baştan söyleyeyim, sonsuza kadar sürmeyeceğini de unutma o yüzden tadını çıkar. İlgisini çekip çekmediğini nasıl anlarım diye soracak olursan: Sana vakit ayırıyorsa, geceleri seninle konuşuyorsa sana ilgi duymuştur. İlerletmek veya batırmak senin elinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…