Tanımadığım birine aşık oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam zamanında böyle olay yaşamıştım kızla takipleşiyorduk sonra cringe bir story atmıştı soğudum hesabımdan çıkardım bende.
Efendim benim düştüğüm hal biraz daha farklı. Beni anlamak için ilk sayfadaki metni okumalısınız. Lakin o metinde fazlasıyla uzun. Belki bir ara zamanınız olur ve okursunuz. Her türlü fikre ve öneriyi muhtacım. Bana vakit ayırdığınız için de ayrıca teşekkür ederim.

Hayır hocam okudum sizinki tanımadığınız ve bakıştığınız yani birbirinize bakıştıpınız biri ben sana söyleyim git nr yaparsan yap kızın Instagram falan bulmaya çalış keşke bir ara kızın indiği durakta inseymişsin.

İniyordum. Her gün onun indiği durakta iniyordum. (Okula gidişte.) Lakin anımda belittiğim gibi onun yanında hep başka bir arkadaşı vardı. Ve dilim onu görünce tutulur, özgüvenim 0 olurdu. Ondan dolayı onunla konuşamadım. Çok istedim ancak cesaret bulamadım. Ve tüm yaz onu düşündüm. Kuvvetle muhtemel okul açıldığında onu tekrar görmeye başlayacağım ve dediğinizi yapmak için çabalayacağım. Ve bana vakit ayırdığınız için tekrardan teşekkürler.

Rica ederim aşk konularında başkalarına tavsiye vermek güzel oluyor her ne kadar çok kızla konuşmama rağmen.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…