Tanımadığım birine aşık oldum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanırım aldığım en anlamlı ve iyi yorum buydu. Gerçekten çok teşekkür ederim. Ancak kafam çok karışık bunun üzerine uzun bir süre düşünmem gerekecek. Hayırlı günler dilerim.

Onun adı aşk değildir hoşlantıdır fazla bağlanma derim bağlandıysan geçmiş olsun.

Değişir onunla tanışman gerekiyor tanışmazsan seni öz güvensiz olarak görür ve itici gelirsin ona karşı.
Vakit ayırdığınız için çok teşekkür ederim. Bir de bir şeyi merak ediyorum. Gerçek aşk nedir? İnsan tanıdığı birine nasıl aşık olur? Sevgi aşktan üstün değil midir? Aşk bir hastalık değil midir? Eğer bunlarda yanılıyorsam benim bu yaşadığım aşk değil de nedir? Sorun bende mi kahrolası kaderde mi?

Aşk duruma göre hastalık duruma göre hastalık değildir eğer gözünüz hiçbir şeyi görmüyor ve sadece onu görüp hayatındaki her şeyi bırakıp hayatını ona adadıysan cidden sorundur.

Aşk duruma göre hastalık duruma göre hastalık değildir eğer gözünüz hiçbir şeyi görmüyor ve sadece onu görüp hayatındaki her şeyi bırakıp hayatını ona adadıysan cidden sorundur.
O halde onu karşıma çıkaran zalım felek benden ne istiyor? Ne ağır imtihandır bu? Bu kadar acının karşılığı belki de sağlam bir tokat olacak. Peki niçin? Madem herşey bir hiç içindi. Benim ruhum ne diye bağlandı ona o kadar? Bana ait olmayan o gözlere mi? Yoksa asla okşayamayacağım o güzel saçlarına mı?

Kardeşim senin hikayen Tatyos Efendi'nin hikayesine dönmüş... Fazla bağlanmamaya çalış yoksa geçmiş olsun... Umarım bir daha karşılaşıp tanışırsın. Aşık biri değilim şuan belki ama nasılsa anlayabiliyorum ama ilk önce hoşlandın mı sevdin mi aşık mı oldun ? Bunu anlaman lazım iyice.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…