Durmazzali47
Hectopat
Arkada Azer Bülbül çalıyor ve onu düşünüyorum.Hocam önceki sayfaları okuyamadım son durum nedir?
Arkada Azer Bülbül çalıyor ve onu düşünüyorum.Hocam önceki sayfaları okuyamadım son durum nedir?
Arkada azer bülbül çalıyor ve onu düşünüyorum.
Efendim benim düştüğüm hal biraz daha farklı. Beni anlamak için ilk sayfadaki metni okumalısınız. Lakin o metinde fazlasıyla uzun. Belki bir ara zamanınız olur ve okursunuz. Her türlü fikre ve öneriyi muhtacım. Bana vakit ayırdığınız için de ayrıca teşekkür ederim.Hocam zamanında böyle olay yaşamıştım kızla takipleşiyorduk sonra cringe bir story atmıştı soğudum hesabımdan çıkardım bende.
Efendim benim düştüğüm hal biraz daha farklı. Beni anlamak için ilk sayfadaki metni okumalısınız. Lakin o metinde fazlasıyla uzun. Belki bir ara zamanınız olur ve okursunuz. Her türlü fikre ve öneriyi muhtacım. Bana vakit ayırdığınız için de ayrıca teşekkür ederim.
İniyordum. Her gün onun indiği durakta iniyordum. (Okula gidişte.) Lakin anımda belittiğim gibi onun yanında hep başka bir arkadaşı vardı. Ve dilim onu görünce tutulur, özgüvenim 0 olurdu. Ondan dolayı onunla konuşamadım. Çok istedim ancak cesaret bulamadım. Ve tüm yaz onu düşündüm. Kuvvetle muhtemel okul açıldığında onu tekrar görmeye başlayacağım ve dediğinizi yapmak için çabalayacağım. Ve bana vakit ayırdığınız için tekrardan teşekkürler.Hayır hocam okudum sizinki tanımadığınız ve bakıştığınız yani birbirinize bakıştıpınız biri ben sana söyleyim git nr yaparsan yap kızın Instagram falan bulmaya çalış keşke bir ara kızın indiği durakta inseymişsin.
İniyordum. Her gün onun indiği durakta iniyordum. (okula gidişte.) Lakin anımda belittiğim gibi onun yanında hep başka bir arkadaşı vardı. Ve dilim onu görünce tutulur, öz güvenim 0 olurdu. Ondan dolayı onunla konuşamadım. Çok istedim ancak cesaret bulamadım. Ve tüm yaz onu düşündüm. Kuvvetle muhtemel okul açıldığında onu tekrar görmeye başlayacağım ve dediğinizi yapmak için çabalayacağım. Ve bana vakit ayırdığınız için tekrardan teşekkürler.
Şu felekten tek bir dileğim var, sizin haklı çıkmanız.
Biz ona aşık diyoruz efendim.Hocam siz şair olmalısınız.
Aşk şaairiBiz ona aşık diyoruz efendim.
Her insanla rahatça konuşabilen dil, niçin onun karşısında tutulur kalır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.