Tanju Özcan'ı haklı buluyor musunuz?

Alizm

Hectopat
Katılım
3 Şubat 2022
Mesajlar
1.922
Çözümler
7

Açıklaması ise.

Geçici sığınmacılara sesleniyorum. 11 yıl önce ülkemize misafir olarak geldiğinizi söylediniz. Türk milleti de size kıt kaynakları ile size yıllardır sahip çıkıyor.
Artık bu misafirlik fazla uzadı. Ülkemizdeki ekonomik buhranı görüyorsunuz. Gençlerimiz işsiz ailelerimiz açlık sınırının altında yaşıyor.
Bu şartlarda artık sizinle paylaşacak ekmeğimiz ve suyumuz kalmadı. Geldiğiniz gibi gitme zamanınız geldi.
Artık istemiyorsunuz dönün ülkenize.
 
Haklı ama bir siyasetçi böyle yapmamalı insanlık dışı yollarla göndermektense daha farklı şeyler yapılmalı ülke genelinde olsa neyse ama bir şehir için böyle bir şey saçma bence
 
Tabii ki haklı bulunacak bir konu. Partisi, mezhebi fark etmez bu konuda. Tamamen gani gani parası olan bazı kişilerin mikrofon önüne çıkıp bunları savunduğunu gördüm. Lütfen o kişiler "geçici sığınmacıları" evine alıp doyursun.
 
Suriyelilerin gitmesini istemekte haklı ama bu şekilde pankartlarla mı olmalı emin değilim şahsen bir ülkeye sığınmacı gitsem ve düzgün yaşasam ama benim gibi düzgün durmayan ırkdaşlarım yüzünden böyle pankartlar görsem çok koyardı. Bu pankartların da asıl sorun çıkartanlara karşı hiçbir etkisi olmayacağına eminim.
 

Geri
Yukarı