Tanju Özcan'ı haklı buluyor musunuz?

Bu Yaşar isimlerin de bir sıkıntı mı var anlamadım arkadaş. Nerde Yaşar isimli birini görsem bu sığınmacıları savunuyor ya.
Ben daha bebek kardeşimin geleceğini o sapık itler yüzünden düşünüyorken bunların savunması saçma geliyor birader. Kara listenize alın gitsin böylelikle camdan manzaraya bakarken cama konan bir sinek gitmiş olur.
 
Bütun konularda sen varsın sen ırkcısın. Bu attıgın mesajla miileti resmen dısarıda Suriyeli AVI'na teşfik ediyorsun yönlendiriyorsun. Bu technnopat adminleri nerede bu nasıl bir rahatlık. Bu arkadaş provokatör. Butun yaptıgı butun actıgı butun yazdıgı yorumlar hep milleti galyana getirmek devletine isyan ettirmek. Bu ne rahatlık yav. İnşallah biri buna dur der.

Yaşaaaarr! Senin yaptığın atar, benim hayatıma renk Qatar. Bak katar dedim kardeş ülkeniz :D
 
Bu konuda popülist söylemlerle belediye başkanlığını kazandı. İşe yaradığını görünce elini arttırıyor.
Dünyadaki tüm suni ayrımlar bazen ortadan kalkar mecburen. Kimi savaş mağduru olarak gelir kimileri de paramiliter şebekeler olarak konuşlanır bir yerlerde. Kapitalizmin ileri gelenleri tüm bu kargaşayı çekmesi için ülkemizi seçti. Bu bizim geri kalmışlığımızın gereği, o ülkeler tarafından zorunlu görev olarak ortaya çıkması durumudur. Bunu siyasi ve maddi rüşvetlerle yaparlar.
İş bunu organize edebilecek yönetimlerdedir. Ne iktidar ne de bu belediye başkanı bu süreci idare etmeye yanaşmıyor. Herkes işine geldiği gibi kullanıyor. İki taraf da toplumu manipüle ediyor.
İnsani çözüm şu olmalıydı: AB ülkeleri, Rusya, İngiltere, ABD ve Kanada vb ülkeler mültecileri nüfus yoğunlukları oranında paylaşmalıydı ama hiçbiri buna yanaşmayıp sadece yetişmiş insanları alıp kullandılar ve vasıfsız olanları tutması için ülkemize siyasi ve maddi rüşvet vaadettiler. Ne kadarı gerçekleşti, bilemiyorum.
Diğer yandan Afganistan Pakistan taraflarından gelen özellikle genç erkek kitlenin paramiliter şebekeler olduğunu düşünebiliriz. Bunları getirmenin amacı bize başka bir ihtimal düşündürtmüyor.

Velhasıl kelam, bunca kargaşanın içinde kime ne amaçla tepki vereceğimizi de şaşırıp milletçe aşırı ve uygunsuz durumlara da düşebiliyoruz. İktidar da bazı muhalif görünen odaklar da bu durumu siyasi popülizm fırsatı olarak kullanıyor. Sağlıklı çözüm için geniş ve bilimsel bir çalışma yapılmalı. Bize bunca sorunu yükleyen ülkelerden gelen siyasi ve maddi rüşvetleri reddedip savaşlara neden olan tüm tarafların sorumluluk almasını planlayıp zorlayabilecek ekipler lazım.
 
İşine gelmedi degil mi? Sıkışınca al evine besle... Sizin kafanız bu işte. Bu konuyu bu sayfayı CİMER'e BİMER'e şikayet olarak attım. Bakalım yaşlarınız kac oturdugunuz yerden sallamak nasıl oluyor.
-Arkadaş kadınlara t**avüz etmiş.
+Serbest bırakın.

Bir süre sonra......
-Arkadaş mültecilere laf atmış.
+Nasıl olabilir böyle bir şey? Derhal evine polis gönderin. Mahkemeye çıkartılacak. Gerekirse hapise atılacak!
-Arkadaş kadınlara t**avüz etmiş.
+Serbest bırakın.

Bir süre sonra......
-Arkadaş mültecilere laf atmış.
+Nasıl olabilir böyle bir şey? Derhal evine polis gönderin. Mahkemeye çıkartılacak. Gerekirse hapise atılacak!
Bu arada artık "BİMER" denen şey yok. Başbakanlık kalktı, tek adam sistemine geçildi ya hani. Malum adam ne derse desin full evet, evet dedikleri için artık bimer yok.
 

Geri
Yukarı