Tanrıdan korkmuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bakın onlara göre kendi dinleri doğru size göre sizinki. Onlar da size neden hindu olmadığınızı sorabilir.

Üstteki mesajımda dediğim gibi, eğer Hinduizm doğruysa, biz yanılmışsak tabii ki de onların dini sistemine göre ceza alırız. Bu normal bir şey.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bakın onlara göre kendi dinleri doğru size göre sizinki. Onlar da size neden hindu olmadığınızı sorabilir.

Biz de deriz ki Kur'an'da bir sürü ayet var ve bunların bir kısmı mucize niteliğinde. Sonra bana kalırsa en mantıklı din İslam yani resmen kusursuz. Hiçbir yanlış, hiçbir hata yok.
Not: Buradaki çoğu insan için gerçekten üzülüyorum. Umarım vefat etmeden önce doğru yolu bulurlar.

Neden bunu bizle paylaşma isteği doğdu içinde?

Anlamamakta direniyorsun hala Allah'ın onlara düşünmeleri için verdiği beyni başka işler için kullanacaklarına tanrının 1 olduğunu anlamaya çalışarak kullanırlarsa cehenneme gitmelerine gerek kalmaz. Gelelim iradesini alma meselesine, onun iradesi alınırsa iyi işler yapandan ne farkı kalacak? Bir cezası olması gerek, ağır bir cezası. Ayrıca sen seni yaratanı tanımıyorsan sana bu nimetleri veren, seni topraktan var eden, diğer canlılardan üstün kılan, akıl ve irade sahibi bir varlık yapan tanrıya şirk koşuyorsan sonsuz cehennem küçük bir ceza kalır bana göre.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…