Sordum zaten.Açıkçası kesinlikle gerçek bir İslam hocasına gidip bunları sormak en iyisidir. Gidip okuldaki din hocasına sormamak kaydıyla.
Sordum zaten.Açıkçası kesinlikle gerçek bir İslam hocasına gidip bunları sormak en iyisidir. Gidip okuldaki din hocasına sormamak kaydıyla.
Hala iman etmez misin?Sordum zaten.Mantıksız denildi. Sonra bana yağmurun nasıl yağdığını, güneşin nasıl doğup battığını falan anlattı. Sonra da tek bir tanrı vardır dedi ve konu kapandı.
Gerçek bir İslam hocasına sorduğunu emin misin ?Sordum zaten.Mantıksız denildi. Sonra bana yağmurun nasıl yağdığını, güneşin nasıl doğup battığını falan anlattı. Sonra da tek bir tanrı vardır dedi ve konu kapandı.
O zaman da her birine ayrıca bir peygamber gönderilmesi gerekecektiNeden gidemesin ki? Sonuçta tanrı tüm dilleri anlayabilir, tanrını küçümsemek olmuyor mu bu ya?
Gerçek hoca o değil.Gerçek bir İslam hocasına sorduğunu emin misin ?
Ben pilot kalemle iman ettim ama.Hala iman etmez misin?
Hocam, yapılabilirdi diyorum ben de zaten.O zaman da her birine ayrıca bir peygamber gönderilmesi gerekecekti
Uzak akrabalarım bir tarikata mensup, isim veremem. Soruyu ulaştırdılar benim için hocalarına. Bilindik bir tarikat ama.Gerçek bir İslam hocasına sorduğunu emin misin ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.