Bence sabah gidip akşam Max 5 6 da çıkabileceğiniz yerleri tercih edin. Hazır yazda geliyor akşam sosyalleşip kendinize vakit ayırırsınız.
Daha iyisini bulabilecekseniz bırakabilirsiniz. Gülünecek bir şey yok.İşi bırak yazılar güldürdu hocam vallahi deneme süresindeyim zaten cayariz sıkıntı yok.
Tek çare ayrılmak o zaman hocam, çekemediğiniz bir yerde 1 gün 1 hafta gibi gelir insana, ama şunuda bilin ki asgari ücret üstü kazanmanız, tecrübeniz olmayan işlerde çok zor hocam.Çekilecek gibi değil hocam vallahi ne yapacağım bilmiyorum.
Öğlen koyup gitmekten bahsetmedim zaten akşam mesai bitiminde çıkmadan önce konuşursunuz demiştim. Bu arada ayıp olur gibi şeylere takılmayın. Hakkınızın yendiğini düşündüğünüz yerde 1 dakika durmayın.İşi bırak yazılar güldürdu hocam vallahi deneme süresindeyim zaten cayariz sıkıntı yok.
Perşembeye kadar geleyim dedim maaşı 1 haftalık alayım bari diye düşünüyorum sabah gelip öğlen koyup gitmek olmaz şimdi ayıp olur hocam.
Daha iyisini bulabilecekseniz bırakabilirsiniz. Gülünecek bir şey yok.
Haftalık 40 saat çalışan yeni mezun mühendise bile asgari ücretin biraz üstünü veriyorlar. Bence işiniz fena değil.
Bence sabah gidip akşam Max 5 6 da çıkabileceğiniz yerleri tercih edin. Hazır yazda geliyor akşam sosyalleşip kendinize vakit ayırırsınız.
İşle ev arası mesafen azsa aynı mantığa geliyor. Bazı mühendislerin günde 4 saat gidiş geliş yaptığını bile gördüm. Özel sektör köle arıyor. Ben muhteşem demiyorum ama gerçekler bunlar.Ya ben asgari ucrete kabulüm zaten ama 11 saat nedir hocam yani 11 saat ya az gibi gelebilir ama 1 günün yarısi gidiyor sabah erken başlayıp atıyorum 8 9 akşamda 6 5 olsa anlayacamda.
11 saat +1 saat de evle iş yeri arası sosyal aktivite yok direk gidip yatacağım eve sürekli aynı döngü olacak ve bu da insanı huzursuz yapacak.
Fırın gibi yerlere bakabilirsiniz. Öğrenciyken yaz tatilinde bir fırında günde 9 saat çalışıyordum. O dönem asgari ücretten fazla alıyordum. Tezgahtar olursanız ağır bir işte yok. Genel olarak rahat etmiştim ben.Ya işte memlekette iş yok adamakıllı kendi mesleğimde durgun piyasa alan yok ondan bura girdim burada can sıkıcı çıktı.
Ya ben asgari ucrete kabulüm zaten ama 11 saat nedir hocam yani 11 saat ya az gibi gelebilir ama 1 günün yarısi gidiyor sabah erken başlayıp atıyorum 8 9 akşamda 6 5 olsa anlayacamda.
11 saat +1 saat de evle iş yeri arası sosyal aktivite yok direk gidip yatacağım eve sürekli aynı döngü olacak ve bu da insanı huzursuz yapacak.
İşte öyle bir yer arıyorum da memlekette yok olsa da uzak evime evle çarşı arası 25 km benim otobüsle 1 saat sürüyor siz düşünün artık.
Fırın gibi yerlere bakabilirsiniz. Öğrenciyken yaz tatilinde bir fırında günde 9 saat çalışıyordum. O dönem asgari ücretten fazla alıyordum. Tezgahtar olursanız ağır bir işte yok. Genel olarak rahat etmiştim ben.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.