TaoTronics SoundLiberty 53 Pro Bluetooth Kulaklık bilgisayara bağlanmıyor

Dostlar AMD olan Lenovo için çözümü buldum Microsoft updatede Relatek driverları bulunmakta.

Microsoft Update Catalog
1.8.1053.3014 bu sürümü arattır bunu indir ben bunu indirip kurdum şuanda kullanıyorum problem yok benimkide ryzen.
bunu indirdim üstteki olan 64 bit ve şuanda bağlanıyor sorunu yaşayan arkadaşlar sürümlerini burda aratıp eski yada daha güncel driverlara ulaşabilirler.
64 bitliği indir 32 liği değil.
 
Merhaba. Thinkpad L14 gen 1 notebook cihazda Intel Bluetooth 22.30.0.4 version yüklü. Forumdaki önerilen tüm driverları ve diğer işlemleri uyguladım ama maalesef kulaklığa bağlanamıyor. İnternetteki hemen hemen tüm önerileri uygulamama rağmen olmuyor arkadaşlar. Açıkçası ben tekrar eski kablolu kulaklığıma döndüm. Çözümü olan arkadaşlar varsa bildirirse sevinirim.
 
ben pc ye format bile attım olmadı monster tulpar t5 kullanıyorum yardımcı olabilecek var mı başka kulaklık pc ye bağlanıyor kulaklık başka pc ye bağlanıyor ama birbirlerine bağlanmıyorlar
 
arkadaşlar Ben Dark 5.0 bluetoothlu dongleda aynı problemi yaşadım
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şu linkten 3. adım driver easyle olanı yapınca oldu herhangi bir downgrade yapmadan sürücü güncelleştirme ile hallettim ingilizcesi olmayan arkadaş varsa ben yardımcı olabilirim.
 
Sevgili arkadaşlar,

Konuyla ilgili [email protected] adresine durumu anlatan bir mail gönderdim. Aşağıdaki şekilde cevap verdiler, ancak benim bağlantı sorunum çözülmedi maalesef. Ayrıca, ülkemizdeki ürünlerle ilgili işlemlerde satış garantisi vermedikleri için satın aldığınız firma ile iletişime geçebilirsiniz şeklinde yazdılar.

Bendeki kulaklıklar, android telefonuma ve macbook air bilgisayara sorunsuz bağlanıyor. Ancak Intel Wireless Bluetooth, driver version:22.30.0.4 yüklü ThinkPad L14 Gen 1 notebooka bağlanmıyor. Muhtemelen bu driverla ilgili bir sorun diye düşünüyorum. Umarım update gelir ve sorun çözülür.


1. Clear the Bluetooth pairing records on the earphones and connected devices.
2. Make sure that the Bluetooth device around has been turned off, the headphone is within 3 feet of the audio source device and the earphones are in pairing mode.
3. Test them with other devices to see if they work.


How to reset TT-BH053:

Please restore the earbuds to factory settings as instructed below:
1.Take the earbuds out of the charging case, then place them back again. Tap and hold the Multifunction Touch Control of both earbuds for 10 seconds until the LED indicators flash three times to enter the reset mode.
2.Take out both earbuds, and they will pair with each other automatically. Pair them with your device when the LED indicator on the right earbud flashes blue and that on the left earbud flashes blue and white alternately.
3. lf you have paired your device with the earbuds before, remove"TAO TRONICS Sound Liberty 53" from the Bluetooth device list and pair again.
 
Selamlar,

Aynı sorunu yaşamaktayım dostlar. Şu ana kadar driver güncellemelerini veya geriye doğru sürücüleri almayı denedim. Sonuç alamadım. Varsa öneriniz şimdiden teşekkür ederim. Bu arada bilgisayarımın markası HP Pavilion Gaming .
 

Dosya Ekleri

  • bluetooth özelliklerim.png
    bluetooth özelliklerim.png
    87,2 KB · Görüntüleme: 92
Dostlar AMD olan Lenovo için çözümü buldum Microsoft updatede Relatek driverları bulunmakta.

Microsoft Update Catalog
1.8.1053.3014 bu sürümü arattır bunu indir ben bunu indirip kurdum şuanda kullanıyorum problem yok benimkide ryzen.
bunu indirdim üstteki olan 64 bit ve şuanda bağlanıyor sorunu yaşayan arkadaşlar sürümlerini burda aratıp eski yada daha güncel driverlara ulaşabilirler.
64 bitliği indir 32 liği değil.
Hocam merhaba. Attığınız linkle uzun zamandır uğraşıyorum bir türlü çözemedim sırf size yazmak için hesap açtım . Microsoft Update Kataloğundan bir şey indirmeye çalıştığım zaman dosya yükleme dosyası olarak değil ``.cab`` uzantılı ilginç bir sıkıştırılmış dosya biçimde iniyor.(her indirmede böyle oluyor). Klasik ayıklama biçimiyle yapınca yine ortaya tek bir yükleme dosyası çıkmıyor bir sürü karışık dosya çıkıyor. Her yolu denedim ama olmadı. Siz nasıl çözdünüz acaba ?
 
Hocam merhaba. Attığınız linkle uzun zamandır uğraşıyorum bir türlü çözemedim sırf size yazmak için hesap açtım . Microsoft Update kataloğundan bir şey indirmeye çalıştığım zaman dosya yükleme dosyası olarak değil ''.cab'' uzantılı ilginç bir sıkıştırılmış dosya biçimde iniyor.(her indirmede böyle oluyor). Klasik ayıklama biçimiyle yapınca yine ortaya tek bir yükleme dosyası çıkmıyor bir sürü karışık dosya çıkıyor. Her yolu denedim ama olmadı. Siz nasıl çözdünüz acaba ?

Ben hala çözemedim her şeyi denememe rağmen.
Intel driver.
 

Geri
Yukarı