Tarak yapılı ayak için ayakkabı önerisi

544148

Centipat
Merhaba, sayın Technopat üyeleri.

Biraz geniş tarak önü tarak yapılı bir ayağım var 😅 ve Adidas'ın pureboost ayakkabısını kullanıyordum bir süre fakat ayak serçe parmağıma denk gelen bir plastik kısım var bir de geniş olduğundan yokuştan bir yerden inerken ayağım vuruyor o serçe parmağım. 1 yıl oldu halen hasarlı zaten ayakkabının ön kısmı hafif çökük basarken acıtıyor. Yani Adidas'ın pureboost serisinden pek memnun kaldığımı söyleyemem yeni bir ayakkabı arayışındayım puma, Nike, vb farklı markalardan model önerebilirsiniz. Bir de bir süredir Nike winflo 8 diye Nike'ın çok bilinmeyen bir ayakkabı modelini kullanıyorum ondan memnun kaldım ama ayağımın yapısından kaynaklı çok içe basıyor yani bana içe basmayacak küçük serçe parmağımı acıtmayacak güzel bir model önerebilir misiniz? Bu arada bütçe sormadan önerebilirsiniz. Şimdiden teşekkür ediyorum, iyi günler dilerim. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
Ayaklarım biraz kalında ince değil ve taraklı önerdiğiniz ayakkabının linkini atabilir misiniz?

@Soraka Kajmer @bitwise

Nike da birebir aynılarını kullandım. Diğerleri muadilleri.

Nike da birebir aynılarını kullandım. Diğerleri muadilleri.

Teşekkür ederim ayaklarım biraz içe basıyorda en çok hangisini önerirsiniz?

Teşekkür ederim ayaklarım biraz içe basıyorda en çok hangisini önerirsiniz?

Yani filelilerde birazcık kötü görüntü oluşturabilir bende downshifter 11 varken öyle oluyordu pek haz etmiyordum attığım diğer düz tabanları düşünebilirsin.

Yani filelilerde birazcık kötü görüntü oluşturabilir bende downshifter 11 varken öyle oluyordu pek haz etmiyordum attığım diğer düz tabanları düşünebilirsin.

Downshifter serisi yerine diğerlerine bakmamı öneriyorsunuz yani Air Jordan retro high tam olarak nasıl bir ayakkabı diğerleri ile arasındaki fark ne biri Low biri high ya hani ve benim rahattır çökmez çünkü Adidas pureboost 22 ayakkabımda önü çöktüğü için acıyordu ayağım.

Downshifter serisi yerine diğerlerine bakmamı öneriyorsunuz yani Air Jordan retro high tam olarak nasıl bir ayakkabı diğerleri ile arasındaki fark ne biri Low biri high ya hani ve benim rahattır çökmez çünkü Adidas pureboost 22 ayakkabımda önü çöktüğü için acıyordu ayağım.

Yani bilek yüksekliği kısa olanlar Low diğeri high aşırı fark yok ben sadece bilekli sevdiğim için kullanıyordum siz Low da kullanabilirsiniz.

Downshifterda fileli olduğu için esniyordu içeri basma mevzusu o yüzden can sıkıcıydı diğerlerinde öyle bir görüntüyle daha karşılaşmadım.

Yani bilek yüksekliği kısa olanlar Low diğeri high aşırı fark yok ben sadece bilekli sevdiğim için kullanıyordum siz Low da kullanabilirsiniz.

Downshifterda fileli olduğu için esniyordu içeri basma mevzusu o yüzden can sıkıcıydı diğerlerinde öyle bir görüntüyle daha karşılaşmadım.

Anladım o zaman ben retro high tercih edeceğim de attığınız bağlantı kadın ayakkabısı olarak gösteriyor erkeğini bulamadım bir de giymesi zor mu bir de bileklerim biraz kalımda aslında böyle üste doğru uzamayan ayağımı rahat sokup çıkarabileceğim bir modeli varsa onu atabilirseniz sevinirim.

Winflo 8 içe basmaktan böyle oldu.

Adidas'ın plastik iç kısımları serçe parmağımı acıttığından kullanmıyorum winflo 8'i kullanıyorum ama içe basmaktan ayakkabı bu hale geldi bir de ben biraz çamur taşlı yerlere girerim dayanıklı mıdır önerdiğiniz model?

Dosya Ekleri

• 20231118_121542.jpg
    20231118_121542.jpg
    134,5 KB · Görüntüleme: 195

Technopat Haberler

Geri
Yukarı