Alperen0 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2016 Mesajlar 2.072 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2022 #1 Tam anlatamadım ama böyle bir şey var mıydı? Şu an Opera kullanıyorum bilgisayarıma format atacağım ayarlarımı bu tarz kaydetme imkanım var mı? Veya formattan sonra Opera hesabımı girince geri gelir mi?
Tam anlatamadım ama böyle bir şey var mıydı? Şu an Opera kullanıyorum bilgisayarıma format atacağım ayarlarımı bu tarz kaydetme imkanım var mı? Veya formattan sonra Opera hesabımı girince geri gelir mi?
Lawien Kilopat Katılım 23 Kasım 2021 Mesajlar 1.697 Çözümler 61 14 Mayıs 2022 #2 Ayarlara eşitleme yazıp oradan her şeyi Opera hesabınla eşitle sonra format at. Hesabına geri girince her şey geri gelecektir.
Ayarlara eşitleme yazıp oradan her şeyi Opera hesabınla eşitle sonra format at. Hesabına geri girince her şey geri gelecektir.
Alperen0 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2016 Mesajlar 2.072 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2022 #3 Teşekkür ederim.