Tarayıcı önerisi

Hangisi daha iyi?

• Oy verenlerin toplamı
    111
Peki, Chrome çok fazla RAM tüketiyor Opera daha önce de denedim olabilir Brave yükledim deneyeceğim Edge anasayfası biraz garip geliyor ve Bing arama motoru kullanıyor bunlar değiştirilebiliyorsa Edge'de olabilir.

Son düzenleme:
Peki, Chrome çok fazla RAM tüketiyor Opera daha önce de denedim olabilir Brave yükledim deneyeceğim Edge anasayfası biraz garip geliyor ve Bing arama motoru kullanıyor bunlar değiştirilebiliyorsa Edge'de olabilir.
Edge'de dediğin her şey değiştirebiliyor.

Bu arada laptopumda kullanacağım önemli olan 4 GB RAM'de sorun çıkarmaması ve hızlı olması.

Özellikleri;

AMD A6 9220
AMD R4 Graphics(paylaşımlı)
4 GB RAM
128 GB SSD
Edge'de dediğin her şey değiştirebiliyor.

Nasıl ben adres çubuğundaki Bing'i Chrome yapabildim fakat ana ekranda hala Bing.

Bu arada laptopumda kullanacağım önemli olan 4 GB RAM'de sorun çıkarmaması ve hızlı olması.

Özellikleri;

AMD A6 9220
4 GB RAM
128 GB SSD
Bence Opera GX tam senlik çünkü ramin daha 8 bile değil. Benimde ramim düşük ve ayrıca hem sade hem kullanışlı hemde hızlı. Opera GX'i ilk açtığında gelecekten bir tarayıcı olduğunu düşünebilirsin :)

Özellikleri;

AMD A6 9220
4 GB RAM
128 GB SSD

Nasıl ben adres çubuğundaki Bing'i Chrome yapabildim fakat ana ekranda hala Bing.

Bence Opera GX tam senlik çünkü RAM'in daha 8 bile değil. Benim de RAM'im düşük ve ayrıca hem sade hem kullanışlı hem de hızlı. Opera GX'i ilk açtığında gelecekten bir tarayıcı olduğunu düşünebilirsin :)

Opera GX'i zaten daha yüksek özelliklere sahip PC'mde kullanıyorum fakat daha önce bu laptoptada denedim ama animasyonlar falan çok uzun sürüyordu ve doğru düzgün çalışamıyordu bazen.

Zaten bunu denediğimde sadece adres çubuğundaki arama motoru değişiyor ana sayfadaki değişmiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı