Tarayıcı önerisi

Hangisi daha iyi?

• Oy verenlerin toplamı
    111
O zaman şimdi karşılaşma zamanı. Edge çok hantal.

Edge(Chromium)gayet hızlı.

Peki, Chrome çok fazla RAM tüketiyor Opera daha önce de denedim olabilir Brave yükledim deneyeceğim Edge anasayfası biraz garip geliyor ve Bing arama motoru kullanıyor bunlar değiştirilebiliyorsa Edge'de olabilir.

Arama yerini adres çubuğu yaparsanız ana sayfadaki arama yerine yazdığınızda URL çubuğuna yazıyor ve URL çubuğunda Google ayarlayabiliyorsunuz.

Edge ile ilgili olan sorunumu çözdüm Chrome Chromium Chromium Edge Opera GX ve Brave'nin ayarlarını yapıp hepsinde YouTube'yi açtım en az RAM kullanan aynı zamandada akıcı olanını kullanacağım.
Şimdilik Edge'e karar verdim birkaç gün deneyeyim.
Size bir sorum olacak Edge'de Google açılınca Chroma geçin yazısı engellenebiliyor mu ve tek sekme kalıncaki sekmeyi kapatınca tarayıcının kapanması yerine ana sayfaya geçmesi sağlanabiliyor mu?

Bana öyle bir şey demiyor sanırım alıştı bana 1 yıldır kullanıyorum Edge'i benim geçmeyeceğimi biliyor sanırım.
1613634028072.png

1613634073686.png

Edge(Chromium)gayet hızlı.

Arama yerini adres çubuğu yaparsanız ana sayfadaki arama yerine yazdığınızda URL çubuğuna yazıyor ve URL çubuğunda Google ayarlayabiliyorsunuz.

Bana öyle bir şey demiyor sanırım alıştı bana 1 yıldır kullanıyorum Edge'i benim geçmeyeceğimi biliyor sanırım.
Eki Görüntüle 884748

Eki Görüntüle 884750

Adres çubuğunu hallettimde Edge bana alışamadı sanırım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı