OYun Picopat Katılım 19 Eylül 2020 Mesajlar 282 3 Mart 2021 #21 Emooom dedi: YouTube açık iken tükettikleri RAM. Genişletmek için tıkla... Microsoft Edge gözüme girmedi değil.
Emooom dedi: YouTube açık iken tükettikleri RAM. Genişletmek için tıkla... Microsoft Edge gözüme girmedi değil.
T The Technologist Kilopat Katılım 14 Ocak 2018 Mesajlar 681 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #22 Edge kullan kafan rahat etsin.
E Emooom Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 1.035 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2021 #23 Edge tavsiye ederim. Arama motoru olarak hepsinde Google Search var.
kratosdeniz Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.008 Çözümler 8 3 Mart 2021 #25 Xlier81 dedi: Opera. Genişletmek için tıkla... Gizliliğinin alt üst olmasını istiyorsa güzel bir çözüm.
Xlier81 dedi: Opera. Genişletmek için tıkla... Gizliliğinin alt üst olmasını istiyorsa güzel bir çözüm.
B BnHasan Hectopat Katılım 9 Ağustos 2020 Mesajlar 607 3 Mart 2021 #26 Firefox diyenler için söylüyorum Microsoft Edge'ye göre çok fazla RAM yiyor. Ben 1GB RAM kullanıyorum Microsoft Edge gerçekten Rahat ve az RAM yiyor.
Firefox diyenler için söylüyorum Microsoft Edge'ye göre çok fazla RAM yiyor. Ben 1GB RAM kullanıyorum Microsoft Edge gerçekten Rahat ve az RAM yiyor.
4 429723 Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 1.628 Çözümler 7 3 Mart 2021 #28 kratosdeniz dedi: Gizliliğinin alt üst olmasını istiyorsa güzel bir çözüm. Genişletmek için tıkla... Komik.
kratosdeniz dedi: Gizliliğinin alt üst olmasını istiyorsa güzel bir çözüm. Genişletmek için tıkla... Komik.
OguzhanKBCL Hectopat Katılım 14 Kasım 2018 Mesajlar 44 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Mart 2021 #29 Ben Opera kullanıyorum. Kendi adblock sisteminde bir sıkıntı var yalnız. Onu kapatıp uBlock Origin kurdum eklenti olarak.
Ben Opera kullanıyorum. Kendi adblock sisteminde bir sıkıntı var yalnız. Onu kapatıp uBlock Origin kurdum eklenti olarak.
Arda KC Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2019 Mesajlar 1.649 Makaleler 4 Çözümler 7 3 Mart 2021 #30 İrfaN57 dedi: Az RAM tüketsin stabil olsun yeter. Tarayıcı önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Waterfox öneririm açık kaynak Firefox tabanlı ve bayağı hızı yerinde bir tarayıcı tavsiye ederim. Firefox'dan farkı chrome eklentilerini kurabiliyorsunuz ve içerisinde telemetry yok. Waterfox - Free & Open Web Browser Download the fastest Firefox ever Faster page loading, less memory usage and packed with features, the new Firefox is here. www.mozilla.org Onun dışında Firefox kullanabilirsiniz.
İrfaN57 dedi: Az RAM tüketsin stabil olsun yeter. Tarayıcı önerilerinizi bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Waterfox öneririm açık kaynak Firefox tabanlı ve bayağı hızı yerinde bir tarayıcı tavsiye ederim. Firefox'dan farkı chrome eklentilerini kurabiliyorsunuz ve içerisinde telemetry yok. Waterfox - Free & Open Web Browser Download the fastest Firefox ever Faster page loading, less memory usage and packed with features, the new Firefox is here. www.mozilla.org Onun dışında Firefox kullanabilirsiniz.