nefti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 1.766 Makaleler 4 Çözümler 23 6 Temmuz 2019 #1 Bir videoya logo eklemem gerekiyor. Bunu tarayıcı üzerinden yapabilir miyim?
Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.329 Makaleler 30 Çözümler 10 6 Temmuz 2019 #2 nefti dedi: Bir videoya logo eklemem gerekiyor. Bunu tarayıcı üzerinden yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Panzoide bir bak. Onda yapılabilmesi gerekli.
nefti dedi: Bir videoya logo eklemem gerekiyor. Bunu tarayıcı üzerinden yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Panzoide bir bak. Onda yapılabilmesi gerekli.
miffa Centipat Katılım 4 Temmuz 2019 Mesajlar 61 6 Temmuz 2019 #3 nefti dedi: Bir videoya logo eklemem gerekiyor. Bunu tarayıcı üzerinden yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... furkany998 de dediği gibi panzoid üzerinden logo yapabilirsiniz fakat kullanıcı templateleri pek güzel değil, ama iş görür.
nefti dedi: Bir videoya logo eklemem gerekiyor. Bunu tarayıcı üzerinden yapabilir miyim? Genişletmek için tıkla... furkany998 de dediği gibi panzoid üzerinden logo yapabilirsiniz fakat kullanıcı templateleri pek güzel değil, ama iş görür.
nefti Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Ağustos 2017 Mesajlar 1.766 Makaleler 4 Çözümler 23 6 Temmuz 2019 #4 Sorumu yanlış anladınız sanırım. Bende logo da var video da. Sadece logoyu videoya eklemek istiyorum.
Sorumu yanlış anladınız sanırım. Bende logo da var video da. Sadece logoyu videoya eklemek istiyorum.
Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.329 Makaleler 30 Çözümler 10 6 Temmuz 2019 #5 nefti dedi: Sorumu yanlış anladınız sanırım. Bende logo da var video da. Sadece logoyu videoya eklemek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır ben yanlış anlamadım. Oradan ekleyebilirsin. Video editleme seçeneği bulunmakta.
nefti dedi: Sorumu yanlış anladınız sanırım. Bende logo da var video da. Sadece logoyu videoya eklemek istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hayır ben yanlış anlamadım. Oradan ekleyebilirsin. Video editleme seçeneği bulunmakta.