Tarayıcıda kopyala yapıştır hatası

taltal

Decapat
Yer
Kanada
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Bir kelimeyi veya cümleyi ctrl+c ile kopyalayıp ctrl+v ile yapıştırdığımda hiçbir şey olmuyor fakat bilgisayarı kullanırken (kopyala yapıştır işleminden 15-20 dk sonra) çok sinir edici bir klavye hatası oluyor genelde tarayıcıya oluyor fakat oyunlarda şifre yazma yerine bile onu ikide bir yapıştırıp duruyor.

Örnek:
Kopyaladığım kelime: 2. el mavi arabalar

Oyunda veya arama motoruna bastığımda olan hata: kullanıcı adı: 2. el mavi arabalar2. el mavi arabalar2. el 2. el mavi ara
şifre: 2. el mavi arabalar2. el mavi arabalar2. el mavi arabalar2. el mavi a
GOOGLE
-----------------------------------
2. el mavi arabalar22. el mavi arabalar22. el mavi arabalar22. el mavi arabalar22. el mavi arabalar22. el mavi arabalar22. el mavi arabalar22. el mavi arabalar22. el mavi arabalar22. el mavi arabalar22. el mavi arabalar22. el mavi arabalar2
-----------------------------------

Umarım derdimi anlayabilmişsinizdir başınıza böyle bir şey geldi mi çok sinir edici bir durum son çare format fakat bunu yapmak istemiyorum. Bilgisayarı açıp kapıyorum ve oturum süresince hiçbir şeyi ctrl+c ile kopyalamıyorum hep sağ click ve seçme işlemi yapmak zorundayım :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimalle klavye ile ilgili bir sorun vardır. Sağ tık yapıp kopyala yapıştır yapıyorsa sorun dediğim gibi klavyededir. Klavye değiştirip tekrar deneme şansınız var mı ?

arkadaşlar uzun uğraşlar sonucu bu hatanın boşluğna geldi heralde vidyo kaydı alma imkanı buldum sonunda açabildim bandiyi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

kopyaladığım kelime "#fastracing/move" olması lazım ama hata bu işte :(

Klavyenin CTRL+V kombinasyonu takılı kalmış gibi geldi bana. Klavyede sıkıntı olabilir diye düşünüyorum. Tekrar CTRL+V tuşlarına basınca duruyor mu?
kusura bakma hatanın boşluğunu anca yakalıyabildim ve ctrl+v olmadı arkadaşlar yokmu çözümü hep fişi çekmek zorundamıyım bilgisayarıda kapataymıyorum mause basamıyorum hata yüzünden sol clicki sağ sağıda sol olarak basıyor fişe takıp çıkarınca düzeliyor.

Merhaba söyleyeceğim şeyler çözüm olmayabilir.
Glary Utilities Programıyla bir kere otomatik bakım yapın.
Yada herhangi bir bakım programıyla.
  • Kayıt Defterini onarın.
  • Gereksiz dosya ve kalıntıları temizleyin.
  • Otomatik başlatma prosedürünüzü kontrol edip düzenleyin.
Windows 10'da
Tüm ayarlar/Sistem/Pano sekmesi
Altında 'Pano geçmişi' seçeneği bulunuyor.
Bu seçenek bazen olumsuz sonuçlar doğurabiliyor, açıksa önce kapatın.
Windowsu yeniden başlatıp.
Sonra 'Pano geçmişi'ni tekrar açın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı