Tarayıcıda sayfalar düzgün açılmıyor

BaFPlayer

Megapat
Yer
Bursa
Merhaba,

Son birkaç gündür internet sayfalarının düzgün açılmadığı anlar oluyor. Ayrıca sahibinden sitesinde de ilan kısımlarında bozukluk yaşıyorum. Örnek vermek gerekirse:

1666818175875.png
1666818203946.png

Bu tür durumlarda sayfayı yenileyince geçiyor. Ancak aşağıdaki sahibinden sayfasında olan düzen bozukluğu kalıcı. Başka bilgisayarda görüntü normal gözüküyor. Sadece kendi bilgisayarımda bu bozukluk var. O yüzden site ile alakalı bir sorun yok.

1666818250633.png

Durum bundan ibaret. Çok rahatsız edici ve sorunu bulamıyorum. Complete Internet Repair kullandım ama herhangi bir gelişme yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

Sunucu stlye (.css) dosyalarını yükleyemiyor bunun nedenlerinden biri de internet hızınızın yavaş olması olabilir.
Download hızınız nedir ?

CTRL + F5 yapmayı dener misin ?

Sunucu stlye (.css) dosyalarını yükleyemiyor bunun nedenlerinden biri de internet hızınızın yavaş olması olabilir.
Download hızınız nedir ?

CTRL + F5 yapmayı dener misin ?

Dediğim gibi ilk attığım iki problem CTRL + F5 ile çözülüyor. Ancak 10 dakika sonra tekrar giriş yaptığımda yine aynı hatayla karşılaşıyorum.

Sahibinden düzensizliği ise ne yaparsam yapayım geçmiyor.

Dediğim gibi ilk attığım iki problem CTRL + F5 ile çözülüyor. Ancak 10 dakika sonra tekrar giriş yaptığımda yine aynı hatayla karşılaşıyorum.

Sahibinden düzensizliği ise ne yaparsam yapayım geçmiyor.
Anladım. Kullandığınız extension (tarayıcı uzantıları) bir sorun yaratıyor olabilir eğer kullanıyorsanız hepsini kaldırıp tekrar dener misini ?

Anladım. Kullandığınız extension (tarayıcı uzantıları) bir sorun yaratıyor olabilir eğer kullanıyorsanız hepsini kaldırıp tekrar dener misini ?
Maalesef durum yine aynı. 3 eklentim var hepsini kapattım değişen bir şey yok.

Hatta bugün iki defa şöyle bir durum yaşandı. Gmail'e girişimde arka planda olan tema fotoğrafı yüklenmedi ve yüklenmediğine dair hata mesajı geldi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı