Tarayıcıdaki Eklentiyi Kaldırma

gzddsakl

Hectopat
Bütün tarayıcılarımda zapina çıkıyor. Hiçbir şekilde kaldırmayı başaramadım. Casus virüs programlarımı tarattım işe yaramadı en son Microsoft security essentials indirdim sonuç aynı. Yardımcı olabilirseniz sevinirim

Tarayıcınız Chrome ise:

• Sağ üstteki özelleştirme butonuna tıklayın,
  • Araçlar butonunun üstüne gelin ve Uzantılar'a tıklayın,
  • Ardından, sorunun nedeni olan uzantının yanındaki etkinleştirme kutusunu tıklatın ve deaktive edin. İsterseniz çöp kutusu ikonuna tıklayarak kalıcı olarak tarayıcıdan silebilirsiniz.

Yazdıklarımın, probleminize çözüm olması lazım. Olup olmadığını belirtin lütfen. :)

Toolbar Cleaner programını kullanın, hem ücretsiz hem de etkili bir program... Eğer ki kurulum yaparsanız dikkatli olun, yanlış hatırlamıyorsam kendisi de eklenti vs.kuruyor.

Eğer format attırdıktan sonra tekrar geldi ise Google hesabı ile giriş yapmayın ve uzantıları Google hesabı ile işleştirmeyin. Chrome silip kalıntılarını da kaldır tekrar yükle ve Google hesabı olmadan giriş yap. Eklenti sorunu varsa çözülecektir. Sorun düzelmez ise senden ek şeyler isteyeceğim.

Sanırım hiç bulaşmasam. Daha iyi yine de teşekkürler :)

Korkmanıza gerek yok :) Kurulum ekranında sadece işaretli iki tiki devre dışı bırakacaksınız o kadar. Sonra tarayıcınızda kurulu olan tüm toolbar'ları kaldırabilirsiniz. Sizin için ekran görüntüsü de ekliyorum :)

Ekran Alıntısı.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı