İndirme izni verilmiyor olabilir, tarayıcı verilerini sıfırlayın ve ne hangi izinleri isterse verin.Merhaba, sorunum şu. Tarayıcıdan bir metin belgesi indirecektim ve indirme tuşuna basınca yetersiz izin hatası aldım. Sonra yine de indire bastım dosyayı açmak istediğimde yetersiz izin hatası aldım. Diğer tüm dosyalar da böyle.
IDM indirip kurun. Hem indirmeleriniz daha hızlı ve sorunsuz olacaktır.Merhaba, sorunum şu. Tarayıcıdan bir metin belgesi indirecektim ve indirme tuşuna basınca yetersiz izin hatası aldım. Sonra yine de indire bastım dosyayı açmak istediğimde yetersiz izin hatası aldım. Diğer tüm dosyalar da böyle.
hocam şöyle bir sorun var hiç bir uygulamyıIDM indirip kurun. Hem indirmeleriniz daha hızlı ve sorunsuz olacaktır.
Herhangi bir antivirüs ile tarama yapın. (Önerim Win Defender veya KSC)hocam şöyle bir sorun var hiç bir uygulamyı
açamıyorum
Exe uzantılı dosyaları çalıştıramıyor musunuz?hocam şöyle bir sorun var hiç bir uygulamyı
açamıyorum
evet çalışmıyorExe uzantılı dosyaları çalıştıramıyor musunuz?
Windows'un onarılması lazım. Hiç bir şey çalıştıramıyorsan format at. Yoksa bir çözüm yok.evet çalışmıyor