Tarayıcıya dönünce ekran gidip geliyor

Lian_992

Centipat
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Yazılımcı
Merhaba ,mesela bir oyun oynarken veya herhangi bir uygulamadayken çok çok nadiren tarayıcıya döndüğümde sekmeler veya uzantılar kısmında yani üst kısmına mouse imlecini getirince ekran gidip geliyor. Videosunu çekebildim YouTube'a yükledim aşağıdaki YouTube linkimden görebilirsiniz.
(Sorun nadiren oluyor ama anlamış değilim çok sinir bozuyor)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Edit: Laptopumu tarayıcıya bağlı olarak kullanıyorum. Alt+Tab öncesi açık olan oyun sistem çözünürlüğüm ile de aynı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır çözemedim binlerce kişilik forumda bir kişi bile cevap vermedi yardımcı olmadı :) her şey hakkında her fikri olan bizim forum kitlesi nedense bir babayiğit çıkmadı yapabilecek bilen biri :D

Ben düzelttim Brave ayarlarından sistem kısmına gel ve donanım hızlandırma olacak resetle sıfırla butonu olacak mavi ona bastığında düzelecek.

Ben düzelttim Brave ayarlarından sistem kısmına gel ve donanım hızlandırma olacak resetle sıfırla butonu olacak mavi ona bastığında düzelecek.

Donanım hızlandırmayı ne yapayım şimdi? Açayım mı açıksa kapatayım kapalıysa açayım mı? Ayrıca resetle sıfırla butonuna mı direkt basayım ne yapayım tam tarif edebilir misin?

Ayrıca donanım hızlandırma diye bir şey yok ki bu ekranda hocam :D
Ekran görüntüsü 2025-02-27 032533.png

Donanım hızlandırmayı ne yapayım şimdi? Açayım mı açıksa kapatayım kapalıysa açayım mı? Ayrıca resetle sıfırla butonuna mı direkt basayım ne yapayım tam tarif edebilir misin?

Ayrıca donanım hızlandırma diye bir şey yok ki bu ekranda hocam :DEki Görüntüle 2433767

Kral vallahi Brave'in ayarlarını kurcalarken bir tuş vardı mavi sıfırla diye ona bastım ve kendi kendine açılıp kapandı açık olan sekmelerde açılıp kapanınca direkt geldi ama tekrar ayarlara girdiğimde o tuşu bulamadım kurcala her sekmeye bak sıfırla resetle gibi bir tuş olması gerek.

Kral vallahi Brave'in ayarlarını kurcalarken bir tuş vardı mavi sıfırla diye ona bastım ve kendi kendine açılıp kapandı açık olan sekmelerde açılıp kapanınca direkt geldi ama tekrar ayarlara girdiğimde o tuşu bulamadım kurcala her sekmeye bak sıfırla resetle gibi bir tuş olması gerek.

Burası mı?
Ekran görüntüsü 2025-02-27 033359.png

Hayır burası değil kafayı yiyeceğim detaylı tüm bölmelere baktım bulamadım, sanırım bastıktan sonra yok mu oldu anlayamadım senden ricam Brave'i kaldır ve tekrardan yükle o tuşun gelmesi gerek eminim yardımcı olmak istiyorum.

Dostum öyle bir tuş yok :)

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı