Tarife değişikliliği sonrası cayma bedeli ödenir mi?

Dreads

Hectopat
Katılım
28 Şubat 2021
Mesajlar
428
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Daha 5 aya yakın yani Haziran'da bitecek olan bir taahhütüm var. Fakat mobil uygulamadan bir kampanya geldi ve buna geçmek istiyorum, acaba geçsem cayma bedeli vesaire uygulanır mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

  • Screenshot_20220128-112859_Trk Telekom.jpg
    Screenshot_20220128-112859_Trk Telekom.jpg
    85,9 KB · Görüntüleme: 40
Kendi tekliflerinde cayma bedeli yansıtmazlar. Kampanya dahilinde geçiş yapmış olursunuz. Aynısını birkaç kere Vodafone Yanımda uygulamasında yaşadım. Sonrasında benden herhangi bir ücret talep etmediler.
 
Kendi tekliflerinde cayma bedeli yansıtmazlar. Kampanya dahilinde geçiş yapmış olursunuz. Aynısını birkaç kere Vodafone yanımda uygulamasında yaşadım. Sonrasında benden herhangi bir ücret talep etmediler.

Anladım o zaman şu an geçsem şu anki faturam hangi paketten sayılır?
 
Anladım o zaman şu an geçsem şu anki faturam hangi paketten sayılır?
Yeni pakete geçerseniz bugün itibariyle başlamış olursunuz. Yeni fatura döneminiz bugünden başlar. Eski fatura kesim gününüz ne zaman ise aradaki gün farkı hesaplanır ve bu ay için geçerli sınırlı miktarda hat yüklemesi olur. Mesela eski tarifenize göre 5 gününüz kaldıysa 25 GB yerinde 5 GB yükler (Temsili). Eski fatura içinde aynısı geçerli. Vodafone'da böyle işliyor.
 
Yeni pakete geçerseniz bugün itibarıyla başlamış olursunuz. Yeni fatura döneminiz bugünden başlar. Eski fatura kesim gününüz ne zaman ise aradaki gün farkı hesaplanır ve bu ay için geçerli sınırlı miktarda hat yüklemesi olur. Mesela eski tarifenize göre 5 gününüz kaldıysa 25 GB yerinde 5 GB yükler (temsili). Eski fatura içinde aynısı geçerli. Vodafone'da böyle işliyor.

Anladım teşekkür ederim geçiş yapıyorum o zaman.
Tarife degisikligi sonrasi ilk faturaya ozel eski tarife ucretinin tumu ve yeni tarifenin kullanilan gun ucreti (kullanim haklarindan biri biterse tam ucreti) toplami aylik tarife ucreti olarak faturaya yansir. Sonraki ayda sadece yeni tarife ucreti alinir b001.

Geçiş yapınca böyle bir mesaj geldi ne anlama geliyor tam anlayamadım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı