Tarihteki en psikopat anime: Perfect Blue

Alicloud

Decapat
Katılım
2 Şubat 2021
Mesajlar
5
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Sizlere geçen gün İnception filminin kaynağı olan Paprika'dan bahsetmiştim, gidip bakabilirsiniz. Bugün sizlere aklımda çok uzun kalan, boş boş 1 hafta boyunca duvara bakmamı sağlayan bir animeden bahsedeceğim. Bu anime 18 yaş altına önerilmeyen bir animedir. İçindeki k@n sahneleri, karışıklığıyla, iç karartıcı konusuyla bir başyapıt: Perfect Blue!

Konusu: Mima kirigoe normal bir popstardır ve CHAM isimli 3 kişilik gurubun baş solistidir. Artık hayatında değişiklikler aradığı için aktris olmaya karar verir. Başlarda işler normal gitse de, sapık bir hayranı ve onun menajeri Rumi buna katlanamıyordur. Oynadığı bazı t@cavuz sahneleri ile birlikte psikolojisi bozulur ve halüsinasyonlar görmeye başlar. Bu kısma kadar fragmanda anlatılıyor gerisi spoiler olduğu için söyleyemeyeceğim.

Film yine satoshi kon yani paprika filmini yapan adam ile yapılmış. Filmin bazı sahnelerinde o kadar fazla kafanız karışıyor ki "Aaaa, bu gerçekmiş? Hayır hayır, bu da hayal." kıvamına geliyorsunuz. Ben size önerdiysem güzel animedir, onu söyleyeyim :) Yalnız yine de uyarayım, bu filmi 18 yaş altına önermiyorum. Yine de izlemek isteyen buyursunlar :). (Buraya kadar okuduğunuz için teşekkürler, iyi günler dilerim.)
Mükemmel mavi. 1.jpg
Mükemmel mavi. 2.jpg
Mükemmel mavi. 3.jpg
 

Geri
Yukarı