Yöneticilerim, moderatörlerim tartışma üzerine açılan konuları kapatmayın tartışma biraz gerginleşebilir bu normaldir tartışma. Argo kelime ve kişi hakaret/rencide edilmediği sürece konu kapanmasın. Tartışmada amaç gerçeğe ulaşmaktır. Ama tartışma yarıda kalır ise tartışmayı başlatan kişi ve tartışmayı okuyan kişilerin bilgisi yarıda kalır. Lütfen üyelere fazla baskı var biraz rahatlayalım.
Tartışmalar kilitlenmiyor zaten. Amacından sapan, üslubun değiştiği tartışma konuları kilitleniyor. Seviyeli ve konuya uygun bir şekilde dilediğiniz gibi tartışabilirsiniz.
Tartışmalar kilitlenmiyor zaten. Amacından sapan, üslubun değiştiği tartışma konuları kilitleniyor. Seviyeli ve konuya uygun bir şekilde dilediğiniz gibi tartışabilirsiniz.
Kurallar kaldırılsın demedim ki. Tartışmalı konular hafif gerginleşince hemen kapanıyor. O kadar mesaj yazıyorum bir bakıyorum "yorum attığınız konu kapanmıştır" diyor Sap gibi kalıyorum.
Üsluplu ve kuralları çiğnemeden güzelce fikirlerini beyan ederek tartışacak kullanıcılar var, konuların kilitlenmesine sebep olanlar bodoslama dalarak hazır bilgilerini aktaranlar, onlar yok mu onlar şimdi pusuda bekliyorlardır konuyu bozmak için.
Ben de bu konudan sikayetciyim. 20 kisinin tartistigi bir konu, 2 tane kisinin kendi arasinda atismasi sebebiyle kilitleniyor. Bunun yerine o 2 kisinin konuya yazmasi engellense ve kalan 18 kisi seviyeli tartissalar cok daha mantikli olur. Bu forumun teknik alt yapisi boyle bir seye elverir mi onu bilemiyorum tabi.