Tasarım için 8000-10000 TL arası monitörsüz sistem toplama

O soğutucu anakarta çok yük bindirir. Sıvı soğutmanın masrafı yoktur. Takar hava soğutma gibi kullanırsınız. Dert etmeyin sistemler benzer. Elimden gelen her konuda yardımcı olurum.

O soğutucu anakarta çok yük bindirir. Sıvı soğutmanın masrafı yoktur. Takar hava soğutma gibi kullanırsınız.
Yani birkaç ayda veya yılda bir bakım gerektiren bir şey değil di mi sıvı soğutma? Örneğin içindeki sıvının değişmesi, yıpranan parçalarının değişmesi gibi...

5930K bunun kadar overclock olmuyor. İçindeki 40PCI hattından dolayı.
Bak bunu ilk defa senden duydum. Aslına bakarsan i7-5820K yerine i7-5930K almadım diye pişman olmuştum bu sli/crossfire olayı yüzünden. Demek endişem boşaymış, iyi vallahi gerçekten sevindim, teşekkür ederim...

Overclock tiryakilik gibi bir olay :D Bir kere kaptırdınmı kendini hep daha iyisini hedefliyorsun işlemcini stabil 100 mhz arttırdınmı dünyalar senin olmuş gibi mutlu oluyorsun. Tabi bu işin riskide var overclock yaparken BSOD olduğunda sistemi eski stabil haline getirmeyi bilmen gerekir.

Overclock tiryakilik gibi bir olay :D Bir kere kaptırdınmı kendini hep daha iyisini hedefliyorsun işlemcini stabil 100 mhz arttırdınmı dünyalar senin olmuş gibi mutlu oluyorsun. Tabi bu işin riskide var overclock yaparken BSOD olduğunda sistemi eski stabil haline getirmeyi bilmen gerekir.
1-Delete
2-Default(F5)
3-Save and Exit(F10)
Cidden öyle bağımlılık yapıyor. Hyper 212 aldığıma pişmanım. Şimdiki kafam olsa H110 alır bir ay yemek yemezdim. :D

Video render ağırlıklı sistemden bahsedilmiş, 1 TB Seagate öneren var :) Ona en az 4 TB WD Black gibi performans seri HDD lazım ve 256 GB SSD. X99 sistem mantıklı ama MHz ne kadar yüksek olursa ve CL değeri ne kadar düşük olursa o kadar iyi olur RAM'lerin performansı. Ekran kartı GTX 970 yeterlidir.

Video render ağırlıklı sistemden bahsedilmiş, 1 TB Seagate öneren var :) Ona en az 4 TB WD Black gibi performans seri HDD lazım ve 256 GB SSD. X99 sistem mantıklı ama MHz ne kadar yüksek olursa ve CL değeri ne kadar düşük olursa o kadar iyi olur RAM'lerin performansı. Ekran kartı GTX 970 yeterlidir.
Tek disk yerine biraz risk ile RAID 0 daha iyi olmaz mı? 1TB Black, 2*2TB Blue veya Green. 980Ti önerisini araya bir arkadaş kaynadı o istedi. :D

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı