Ahmet Uygur Hectopat Katılım 20 Aralık 2017 Mesajlar 106 1 Haziran 2021 #1 Merhabalar, RedBubble için t-shirtler tasarlıyorum fakat aklıma gelenleri Google'dan buluyordum. Biraz daha kendim yapmak istiyorum. Artık bunun için uygulama önerir misiniz? Mesela siyah renkli büyük harflerle "STOP" yazmak istiyorum.
Merhabalar, RedBubble için t-shirtler tasarlıyorum fakat aklıma gelenleri Google'dan buluyordum. Biraz daha kendim yapmak istiyorum. Artık bunun için uygulama önerir misiniz? Mesela siyah renkli büyük harflerle "STOP" yazmak istiyorum.
mantion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2018 Mesajlar 2.116 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #2 Adobe Photoshop ile istediğiniz her şeyi yapabilirsiniz.
Ersin Erkal Megapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Ağustos 2016 Mesajlar 2.331 Çözümler 18 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2021 #3 Ayrıca PS'a beğendiğiniz şablonları indirip yükleyerek çeşitlilik yaratabilirsiniz.
nopaynohack Hectopat Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 355 Yer Central, Papua New Guinea 1 Haziran 2021 #4 Corel Draw ile vektörel veya Photoshop ile piksel bazlı çalışabilirsiniz yapacağınız tasarıma bağlı ikisini aynı anda bilgisayara kurabilirsiniz
Corel Draw ile vektörel veya Photoshop ile piksel bazlı çalışabilirsiniz yapacağınız tasarıma bağlı ikisini aynı anda bilgisayara kurabilirsiniz