Tasarım Programı Kullanılabilecek Laptop Tavsiyesi

hokokomoko

Hectopat
Selamlar. Seneye elektirik elektronik mühendisliğine başlayacağım. Üniversiteye başlamadan elimde kullanabileceğim bir netbook olsun istiyorum ama ne alacağım hakkında çok araştırma yaptım pek iyi bi sonuca ulaşamadım. Yoğun olarak tasarım programı kullanmak, bu konuda çalışmak istiyorum ama Nvdia'nın Quadro serisinin bulunduğu normal ücretli bir netbooka rastlamadım. Ne almamı tavsiye edersiniz ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyuncu serisinden istediğim özellikleri bulamadım . Acaba ben bütçemi konuya belirtsem bana yardım olabilecek birileri çıkar mı ?

İyi forumlar;

hayırlı araştırmalar gardaşım .Oyun laptopu sorsaydın şimdiye cevap veren çok olurdu hatta sipariş bile verirdin ama ne yazikki iş laptop u bulmak çok zor benimde bulduğum en ucuz laptop ; MONSTER® Q63MS-17WS10 17.3" - MONSTER® Notebook » 17.3" MS-1762 (QUADRO 1000M) valla daha ucuzunu bulursan öpte başına koy diyebilirim quadro özellikli ekran kartları ucuz olmuyor ne yazikki. beklemek sorun olmazda tavsiye ederim Monster güvenilir bir markadır pek adı duyulmasada birde 3 ay civarı beklemek sorun olmazsa başkada sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…