Çözüldü Taşınabilir diskteki oyunlarda FPS kaybı olur mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

s3xyec

Hectopat
Katılım
3 Nisan 2020
Mesajlar
386
Çözümler
6
Yer
gaziosmanpasa
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle herkese selamlar, Western Digital WD2500AVvs 250GB'lık modelini alıp, alanım yetmediğinden dolayı taşınabilir disk yapmak istiyorum. Bilgisayarımda USB3.0 port var. Bu diske oyunlarımı yüklemeyi planlıyorum. Örnek olarak sistemim GTA 5'i çalıştırabiliyor normalde ama bu taşınabilir diske attığımda drop, FPS kaybı gibi durumlar söz konusu olabilir mi? Yoksa CD okuyucuyu iptal ettirip mi taktırsam daha iyi olur? Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Droplar yüksek ihtimalle olur. FPS ise ekran kartı, RAM, işlemci üçlüsü ile belirleyici olur. Yükleme süresi artacağı için droplar olabilir.
 
FPS konusunda bir şey diyemem fakat veri USB aracılığıyla geçeceği için bazı sıkıntılar olabilir. Bu da yükleme zamanlarını etkileyebilir veya anlık bağlantı kopması sonucunda oyun dosyalarını bozabilir. Ayrıca Her taktığınız sistemde o diskteki oyunu Steam'e tanıtmanız gerekecektir.
 
HDD olduğu için harita veya ögeler geç yüklenir. Drop yaşamanız muhtemel.

Daha önce de 500GB'lık HDD ile oynuyordum böyle sorunlar olmuyordu. Şu anki sorum taşınabilir disk olduğu için USB portundan takacağım ya, ondan dolayı drop olur mu? Yoksa HDD'de GTA5 oynarken açılmasını beklemek 40 saniye olmasının dışında bir sıkıntı yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı