Daha fazla
Memleketteyim. Yurtta oynamak için taşınabilir HDD'me oyun yükleyeceğim. HDD biraz eski. Test sonuçları aşağıda. Sizce bir sıkıntı çıkar mı?
Oyun oynamada sıkıntı olmaz o zman değil mi?Smart verilerine göre diskinizin mekanik sorunları var. Aslında diskiniz sadece 272 saat çalışmış ancak erken uyarı vermiş. Bu diske önemli verilerinizi koymayın. Sarı olan parametrenin data değerini izleyin.
Oyun oynamada sıkıntı olmaz o zman değil mi?
@denoxx Eki Görüntüle 2413951
Hocam bugün kuzenim yere düşürdü, çok sert değildi ama. Hemen baktım, spin up Time'ı artmış. Acaba bir şey olmuş mudur?
Yapıyorum şu an hocam. Bu stresle uğraşılmaz ya içindeki fotoğrafları yedekleyip bilgisayarıma SSD alacağım.Spin up normal gibi geldi bana. Error scan yapın hocam.
Yapıyorum şu an hocam. Bu stresle uğraşılmaz ya içindeki fotoğrafları yedekleyip bilgisayarıma SSD alacağım.
@denoxx hocam kusura bakmayın sizi de çok rahatsız ediyorum ama bu HDD'nin calibration retry Count'u 13 oldu, 30 dakika önce falan 12 idi. HDD gerçekten gidici sanırsam![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.