Taşınabilir HDD HDTune test sonucu nasıldır?

Daha fazla  
Memleketteyim. Yurtta oynamak için taşınabilir HDD'me oyun yükleyeceğim. HDD biraz eski. Test sonuçları aşağıda. Sizce bir sıkıntı çıkar mı?

Dosya Ekleri

• Screenshot_4.png
    Screenshot_4.png
    49,5 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_5.png
    Screenshot_5.png
    43,9 KB · Görüntüleme: 23
Memleketteyim. Yurtta oynamak için taşınabilir HDD'me oyun yükleyeceğim. HDD biraz eski. Test sonuçları aşağıda. Sizce bir sıkıntı çıkar mı?

Smart verilerine göre diskinizin mekanik sorunları var. Aslında diskiniz sadece 272 saat çalışmış ancak erken uyarı vermiş. Bu diske önemli verilerinizi koymayın. Sarı olan parametrenin data değerini izleyin.

Smart verilerine göre diskinizin mekanik sorunları var. Aslında diskiniz sadece 272 saat çalışmış ancak erken uyarı vermiş. Bu diske önemli verilerinizi koymayın. Sarı olan parametrenin data değerini izleyin.
Oyun oynamada sıkıntı olmaz o zman değil mi?

@denoxx
1738434946505.png

Hocam bugün kuzenim yere düşürdü, çok sert değildi ama. Hemen baktım, spin up time'ı artmış. Acaba bir şey olmuş mudur?

Son düzenleme:
Spin up normal gibi geldi bana. Error scan yapın hocam.
Yapıyorum şu an hocam. Bu stresle uğraşılmaz ya içindeki fotoğrafları yedekleyip bilgisayarıma SSD alacağım.

@denoxx Hocam kusura bakmayın sizi de çok rahatsız ediyorum ama bu HDD'nin Calibration Retry Count'u 13 oldu, 30 dakika önce falan 12 idi. HDD gerçekten gidici sanırsam😕

Son düzenleme:
Yapıyorum şu an hocam. Bu stresle uğraşılmaz ya içindeki fotoğrafları yedekleyip bilgisayarıma SSD alacağım.

@denoxx hocam kusura bakmayın sizi de çok rahatsız ediyorum ama bu HDD'nin calibration retry Count'u 13 oldu, 30 dakika önce falan 12 idi. HDD gerçekten gidici sanırsam😕

Bu iyiye işaret değil evet. Disk sadece 300 saat kullanılmış aslında bebek gibi diyebiliriz ancak erken arıza vermiş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı