RüzgarReking
Decapat
Daha fazla
Ağırlıklı kullanımı oyun için ve arada dizi film izlemek için de kullanılabilecek bir taşınabilir ekran almayı düşünüyorum. Aklıma takılan bazı sorular var. İlk sorum çoğu ekran 13, 25, 30 ms gibi değerlere sahip ama aynı zamanda oyun için uygundur gibi ifadeler de var. Bu ekranlarda bu tarz değerler ne kadar önemli? Halihazırda dün siparişini verdiğim npo marka (link: Amazon.com.tr) monitörün gecikme değeri 5ms yazdığı ve 144Hz istediğim için sipariş verdim. Eğer bu monitörlerde bu tarz değerler çok mühim değilse bunu iptal edip (link: https://app.hb.biz/2gHWNzLqfIM3) bu monitörün siparişini vereceğim.
Sitesinde değeri 13 ms denilmiş. Yani bu ms işini anlamadım, kafam karıştı. Yorumlarınızı bekliyorum.
Bu monitör ana monitörüm olacak. Önceden kaliteli bir 24 inç almıştım ama bana çok pikselli gelmişti. Eski 15.6 inç laptopumda 768p çözünürlüğün bile bu kadar keskin olduğunu fark edince ben de 15.6 inç PPI değeri yüksek bir monitör almak istedim. Küçük ekran oynamayı zaten seviyorum ama 5ms 16.1 inç bulabilmek de isterdim.
Siparişimi iptal edip arzopa alayım mı? (henüz kargoya verilmedi.)
Sitesinde değeri 13 ms denilmiş. Yani bu ms işini anlamadım, kafam karıştı. Yorumlarınızı bekliyorum.
Bu monitör ana monitörüm olacak. Önceden kaliteli bir 24 inç almıştım ama bana çok pikselli gelmişti. Eski 15.6 inç laptopumda 768p çözünürlüğün bile bu kadar keskin olduğunu fark edince ben de 15.6 inç PPI değeri yüksek bir monitör almak istedim. Küçük ekran oynamayı zaten seviyorum ama 5ms 16.1 inç bulabilmek de isterdim.
Siparişimi iptal edip arzopa alayım mı? (henüz kargoya verilmedi.)