Arkadaşlar öyle bir monitör tavsiye edin ki taşıması kolay olsun. Alt kısmı çıksa aslında rahat taşınır ama bulamadım. Işlerden dolayı masaüstü taşımam gerekiyor kasa için çanta var arkadaşlar ama monitör için yok![]()
Hocam çok güzel tavsiyelerAsus ZenScreen Go MB16AP 15.6" (USB Type-C) Full HD IPS Fiyatı
Asus ZenScreen Go MB16AP 15.6" (USB Type-C) Full HD IPS en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
![]()
Diğer Bilgisayar Bileşeni Modelleri ve Fiyatları - n11
Diğer ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Diğer çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Çinli dandik muadillerini görmüştüm bunların ama kullan at ürünler hatta kullanamadan at, Portatif monitör istiyorsan başka seçenek yok önerebileceğim.Hocam çok güzel tavsiyeler
Ama ucuzu yok mu hocam fiyatı gördüm kalp krizi geçiriyor dum az kala
Sağolun hocam bunlar iyidirÇinli dandik muadillerini görmüştüm bunların ama kullan at ürünler hatta kullanamadan at, Portatif monitör istiyorsan başka seçenek yok önerebileceğim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.