Bu bütçe ile https://www.hepsiburada.com/isimlik...iye-ozel-hediye-satranc-seti-p-HBCV00000FS7LP şu ürün güzel fakat taşınabilirliği sorgulanır tahtası çok hoş diye atayım dedim bütçene görede uygun ve taşınabilir fiyatlar daha pahalı olduğunu gördüm.
Evet hocam güzelmiş fakat benim için en önemli kriter taşınabilir olması![]()
Taşınabilir olması için katlanması lazım, katlanması için de tahta olmaması lazım nasıl olacak ben anlamadım.
Taşınabilir olması için katlanması lazım, katlanması için de ahşap olmaması lazım nasıl olacak ben anlamadım. Erse Winny Satranç Ahşap Okul Satrancı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Hocam bunu nasıl taşıyacak büyük gözüküyor.
Taşınabilirden kastın mesela katlanabilir olması olabilir mi ikiye katlandığını var sayaraksak içine koyabilirsin taşlarını yoksa kendisine ait torbası falan gibi mi?
Hocam rulo şeklinde mi olsun, yoksa dama gibi mi?
Taşınabilir olması için katlanması lazım, katlanması için de ahşap olmaması lazım nasıl olacak ben anlamadım. Erse Winny Satranç Ahşap Okul Satrancı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Oluyor ama rulo olanlar kadar taşınabildiğini sanmıyorum.Neden katlanabilir tahta olmuyor hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.