Taşınacağım evde daha önceki kiracı interneti taşıtmamış

samrul99

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni bir eve taşınacağım ama taşınacağım evde ki kişi internetim eylül'de bitiyor o yüzden nakil aldırmayacağım deyip evden çıktı. Şimdi ben o eve internetimi nakil aldırırsam ne olacak? Kişi interneti taşımadı benim internet aktif olur mu nakilden sonra? Bilginiz varsa yazar mısınız? Ona göre çıkan adamın modemini alacağım eylül'e kadar onun interneti daha sonra kendi internetimi kullanacağım. Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizin internetinizi o kişinin interneti bitip abonelikten çıktıktan sonra taşındığınız eve aldırmanız gerekiyor. Müşteri hizmetlerini arayıp bu durumu anlatın. Büyük ihtimalle kendi internetinizi bir süre dondurmanız gerekecek. O kişinin de internet aboneliği son bulunca tekrar müşteri hizmetlerini arayıp hattınızı açtırmanız ve evinize nakil yaptırmanız gerekecek.

Altyapı interneti tek bir port aracılığıyla iletilir. 4 katlı bir apartmanda 4 port olacak diye bir şey yok, bazen 2-3 port da olabiliyor 20 port da olabiliyor. Genelde her daireye 3 boş port düşer. Dairenizde kaç port olduğuna bağlı. İnternet servisine arayıp sorabilirsiniz onlar görür. Eğer fazladan boş port varsa ki vardır muhtemelen, internetinizi taşıyıp kullanabilirsiniz. Aktif olur. Fakat bahsettiğiniz adamın interneti ayrı, sizinki ayrı. O internetler birleşmez. Sizinki aktif olduktan sonra onunki de aynen aktif olarak devam eder. Siz internetinizi taşırsanız sizin adınıza fatura gelir, ona da onun adına fatura gider. Birinin internetini iptal etmesi lazım tahhüt yoksa boşuna çift fatura ödememek için. Tahhüt varsa yapacak bir şey yok çift fatura ödenmeli internetinizi taşıyın benim zaten internetim var diye mesaj atın. Kabul etmezse de zaten fatura ona gelecek boşverin ödesin.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı