Taşınacağım evde internet altyapısı yok

Makaleler
3
Yer
Adana
Daha fazla  
Evim depremde hasar gördüğü için taşınacağım. Şu an evimde HiperNet 50Mbps kullanıyorum. Taşınacağım evde altyapı yok, fakat direk evin karşısında komşumuzun interneti var. Türk Telekom genel müdürlük cart curt diyorlar ama 1 yılı sürer diyorlar. Karşı komşumda internet var bu süreçte ne olur? Turkcell Superonline Superbox demeyin on binlerce mağdur var. Ayrıca aylık 800TL veremem çok pahalı. 50Mbps paketine 140TL veriyorum bana göre iyi fiyat. Bu durumda ne yapabiliriz, altyapı gelirse fiber mi gelir biri bahsedebilir mi?

Ayrıca Türk Telekom'un taahhüdünü deprem olmadan önce yeniledik, yani 2 yıl taahhüt var.

Son düzenleme:
Karşı binanizda internet varsa bölgede altyapı vardır demek. Sokaktan geçtiği için çok sürmez birkaç kablo bağlayıp hallederler. Fiber konusunu bilmiyorum.

Altyapın yok değil var. lakin port yoksa ve netice alamazsan komşuna ortaklık teklif edebilirsin. Eğer karşıda oyun oynayan çok bilgisayar kullanan biri yoksa bence download hariç problem çekmezsin bir müddet idareten ortak kullanabilirsiniz. Fiyat ta ikiye bölünür.
Hocam hiç port felan yok ki.
Screenshot_179.png

Evim depremde hasar gördüğü için taşınacağım. Şu an evimde HiperNet 50Mbps kullanıyorum. Taşınacağım evde altyapı yok, fakat direk evin karşısında komşumuzun interneti var. Türk Telekom genel müdürlük cart curt diyorlar ama 1 yılı sürer diyorlar. Karşı komşumda internet var bu süreçte ne olur? Turkcell Superonline Superbox demeyin on binlerce mağdur var. Ayrıca aylık 800TL veremem çok pahalı. 50Mbps paketine 140TL veriyorum bana göre iyi fiyat. Bu durumda ne yapabiliriz, altyapı gelirse fiber mi gelir biri bahsedebilir mi?

Ayrıca Türk Telekom'un taahhüdünü deprem olmadan önce yeniledik, yani 2 yıl taahhüt var.

Bu aletten alıp komşuna ortaklık teklif et, faturayı bölüşürsünüz. Bununla senin eve sinyalı çekersin bu aletede istersen wifi ile istersende kablolu olarak bağlanabilirsin.

Bu aletten alıp komşuna ortaklık teklif et, faturayı bölüşürsünüz. Bununla senin eve sinyalı çekersin bu aletede istersen wifi ile istersende kablolu olarak bağlanabilirsin.
Tamam ama ben kablolu olarak bağlatmak istiyorum. Ayrıca benim 50mbps internetim var, 50mbps internetimi eve taşıttıracağım. Komşunun internet hızı daha az.

Bu altyapı işini nasıl yaparız, yan evde ve karşı evde internet var tek bizim evde internet altyapısı yok.

Belli olmuyor onların işleri, tamamen isteğe bağlı, bize de uzun sürer dediler 2 hafta sonra 50 mbs İnterneti başlamışlardı. Arz talep meselesi altyapı port işleri.

Tamam ama ben kablolu olarak bağlatmak istiyorum. Ayrıca benim 50mbps internetim var, 50mbps internetimi eve taşıttıracağım. Komşunun internet hızı daha az.

Bu altyapı işini nasıl yaparız, yan evde ve karşı evde internet var tek bizim evde internet altyapısı yok.
Kablolu olarak bağlatmayı başarabilirsen tamam ancak tespit edilirse sıkıntı çıkar yasal birşey değil benim bildiğim? tam emin değilim bu konuda. Benim sunduğum çözüm geçici olarak senin eve kendi netin bağlanana kadar. Sonuçta paran boşa gitmez sonrasındada bu aleti evde kullanırsın güçlendirici olarak.

Bizde aynı sorunu yaşadık 1 sene superbox ile idare ettik, sonrasında Türk Telekomda okul arkadaşıma denk geldim ve 1 haftada hallettiler:)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı