E egeunlem Centipat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 32 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #1 Herkese selamlar, internetim taşındıktan sonra çok yavaşladı. 11 MB/s alırken şimdi ise 2 MB/s. bunun çözümü nasıl olur acaba? İnternetim; Turkcell Superonline. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2024
Herkese selamlar, internetim taşındıktan sonra çok yavaşladı. 11 MB/s alırken şimdi ise 2 MB/s. bunun çözümü nasıl olur acaba? İnternetim; Turkcell Superonline.
egeecan Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 967 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #2 egeunlem dedi: Herkese selamlar, internetim taşındıktan sonra çok yavaşladı. 11 MB/s alırken şimdi ise 2 MB/s. Bunun çözümü nasıl olur acaba? İnternetim; Turkcell Superonline. Genişletmek için tıkla... Taşındığınız yerin altyapısıyla alakalıdır
egeunlem dedi: Herkese selamlar, internetim taşındıktan sonra çok yavaşladı. 11 MB/s alırken şimdi ise 2 MB/s. Bunun çözümü nasıl olur acaba? İnternetim; Turkcell Superonline. Genişletmek için tıkla... Taşındığınız yerin altyapısıyla alakalıdır
E egeunlem Centipat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 32 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #3 egeecan dedi: Taşındığınız yerin altyapısıyla alakalıdır. Genişletmek için tıkla... Yan bloğa taşındık hocam belirtmeyi unutmuşum.
egeecan dedi: Taşındığınız yerin altyapısıyla alakalıdır. Genişletmek için tıkla... Yan bloğa taşındık hocam belirtmeyi unutmuşum.
egeecan Decapat Katılım 7 Şubat 2023 Mesajlar 967 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2024 #4 egeunlem dedi: Yan bloğa taşındık hocam belirtmeyi unutmuşum. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman müşteri hizmetlerini arayın adres değiştiğiniz bildirin bazen internetlere güncellemeler geliyor eğer gelmişse onlar yapılsın tekrar test edin
egeunlem dedi: Yan bloğa taşındık hocam belirtmeyi unutmuşum. Genişletmek için tıkla... Hocam o zaman müşteri hizmetlerini arayın adres değiştiğiniz bildirin bazen internetlere güncellemeler geliyor eğer gelmişse onlar yapılsın tekrar test edin