Taşıt kredisiyle alınabilecek maksimum 350 bin liralık otomatik araç önerisi

Listenizdeki araçlardan daha önce severek bindiğimiz Citroën C4 olabilir hocam. Hdi motorlar dizel motorlar arasında en az yakanlardan, belki de en az yakanı olabilir. Onun dışında konforu da iyi denebilir.
Citroen C4'ler çok basık geliyor hocam, çok kasvetli geliyor bana açıkçası.
B segment araçlara bulaşma eğer tek sen kullanmayacaksan. İç hacim ve bagaj konusunda sıkıntı.
B segment dediğiniz araçlar nelerdir? Bilmiyorum.
Bende clio var 1.5 dizel. Beyaz renk. Hem konforlu hem aile arabası hem de az yakıyor. Tip ve motor olarak da iyi bir aeaba. Bilinen kronik bir arızası da yok ve yemin ederim şu pahalılıkta bile gerçekten az yakıyor. En son iki ay önce 400 liralık yakıt aldım. Hala biniyorum, 3 diş kaldı. Çok binen birisi değilim gerçi ama hatrı sayılır bir şekilde de bindim yani. Otobüse, taksiye, dolmuşa binsem 3 katını harcamıştım kesinlikle.
Clio net önerimdir saydığın araçlar içerisinde.
2 tane 2016 (1i ağır hasarlı), 1 tane 2015 model Clio var.
Sağlam olan ikisinin linkini atayım.


Clio ve polo sizin için uygun olur.
Tercihim polo.
Clio için linkleri attım hocam, Polo'da ise 2015 üstü model olarak 2016 model bir araç var. Polo'lar da bana çok sıkışık ve küçük araba geliyor. https://www.sahibinden.com/ilan/vas...dosta-gidecek-alman-harikasi-1045986402/detay
Fiat Egea 1.6 da bakabilirsiniz, 2017 model ve üstü bulunabiliyor bahsettiğiniz fiyata.
Egea bir sedan araç :)
Egea sedan bir araç.
Teşekkürler :)
Öncelikle söylemek isterim ki güzel bir liste yapmışsınız. Benim tavsiyem Volkswagen Polo ve Ford Fiesta olurdu. Ama ilk araba olacağı için Dacia ve Renault grubunu tavsiye ederim. Hem az yakar hemde yedek parça konusunda çok sıkıntı çekmezsiniz. Çok konforlu olmayabilir ama acemiliği atlatmış olursunuz. İleride model yükseltebilirsiniz.
Polo'da 2015 üstü model olarak 2016 model bir araç var. Polo'lar da bana çok sıkışık ve küçük araba geliyor. https://www.sahibinden.com/ilan/vas...dosta-gidecek-alman-harikasi-1045986402/detay

Ford Fiesta'da da 2015 model ve üstü olarak sadece 2015 model bir araç var. Onda da 27k hasar kaydı var, fazla açıkçası. https://www.sahibinden.com/ilan/vas...matik-vites-87-000-km-fiesta-1048495997/detay
Katılıyorum. Yedek parça olsun işçilik olsun hiç başınız ağrımaz. Renaılt grubunu bilmeyen ustayı sanayiye almıyorlar. Dizele de çok takılmayın dizel benzinden daha pahalı bu aralar. Megane 4 dizel aracım şehiriçi 7 küsür ortalama yakıyor.
Renault grubunun bu konuda çok büyük avantajı var evet ama sadece bu sebepten ötürü Renault'a da kaymak istemiyorum. Amacım az yakıt tüketimi LPG veya dizel fark etmez.

Hatchback modeli de var?
2015 ve model üstü olarak Fiat Egea Hatchback 5 kapı olarak 2 araç var. Birisi ağır hasarlı. Diğeri de yanlış işaretlenmiş o da sedan bir kasa.
 

Geri
Yukarı