Jason Hudson Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 28 Ocak 2014 Mesajlar 2.994 Makaleler 10 Çözümler 6 Yer ANKARA 14 Ağustos 2019 #21 Veorra dedi: Çok saçma şeyler yazılmış, ben tavandaki sinekleri yastık atıp öldürüyorum. Genişletmek için tıkla... Yastığa kanları, pislikleri bulaşmıyor mu?
Veorra dedi: Çok saçma şeyler yazılmış, ben tavandaki sinekleri yastık atıp öldürüyorum. Genişletmek için tıkla... Yastığa kanları, pislikleri bulaşmıyor mu?
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 333 14 Ağustos 2019 #22 Jason Hudson dedi: Yastığa kanları, pislikleri bulaşmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Yastığa yapışmıyor ki kağıt olup yere düşüyor. En azından bizim yastıklarda öyle
Jason Hudson dedi: Yastığa kanları, pislikleri bulaşmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Yastığa yapışmıyor ki kağıt olup yere düşüyor. En azından bizim yastıklarda öyle
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.491 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 14 Ağustos 2019 #23 Jason Hudson dedi: Yastığa kanları, pislikleri bulaşmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Islak mendil ile çıkmayacak bir şey değil.
Jason Hudson dedi: Yastığa kanları, pislikleri bulaşmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Islak mendil ile çıkmayacak bir şey değil.
LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.290 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 14 Ağustos 2019 #24 Bununla kolay ölür
fromhell1 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 6.096 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa 14 Ağustos 2019 #25 LeViAcKeRMaN dedi: Eki Görüntüle 427392 Bununla kolay ölür Genişletmek için tıkla... cCc Borla çalışan sinek öldürücü S400 cCc
LeViAcKeRMaN dedi: Eki Görüntüle 427392 Bununla kolay ölür Genişletmek için tıkla... cCc Borla çalışan sinek öldürücü S400 cCc
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.494 Çözümler 776 14 Ağustos 2019 #26 Veorra dedi: Çok saçma şeyler yazılmış Genişletmek için tıkla... If it looks stupid but it works, it ain't stupid
Veorra dedi: Çok saçma şeyler yazılmış Genişletmek için tıkla... If it looks stupid but it works, it ain't stupid
Erdal Bakkal Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 1.076 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2019 #27 Erdal Bakkal dedi: Aynı yönetimi @Ali Güngör'de kullanmış. Eki Görüntüle 427331 Genişletmek için tıkla... Sinek avlarken sinek tarafından ısırılmak. Espriyi anlamadıysanız "Meet the Sniper" videosunu izlemeniz gerek.
Erdal Bakkal dedi: Aynı yönetimi @Ali Güngör'de kullanmış. Eki Görüntüle 427331 Genişletmek için tıkla... Sinek avlarken sinek tarafından ısırılmak. Espriyi anlamadıysanız "Meet the Sniper" videosunu izlemeniz gerek.
Reddywich Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2017 Mesajlar 2.307 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Tekirdağ 14 Ağustos 2019 #28 Sinek ilacını sineklere sık. Olmadı odayı tamamen ilaçla camları açıp. Kesin çözüm.
fromhell1 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2017 Mesajlar 6.096 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer İstanbul/Gaziosmanpaşa 14 Ağustos 2019 #29 Erdal Bakkal dedi: Sinek avlarken sinek tarafından ısırılmak. Eki Görüntüle 427411 Espriyi anlamadıysanız "Meet the Sniper" videosunu izlemeniz gerek. Genişletmek için tıkla... Tek kişi de oluyor bazen, bir keresinde sineği öldürmek için aldım elime tişörtü bakınıyorum duvarlara, bir baktım koluma konmuş. Assasin gibi sessizce dibime kadar gelmiş resmen. Sonrası malum. O rahmetli oldu, ben de uykuma devam ettim.
Erdal Bakkal dedi: Sinek avlarken sinek tarafından ısırılmak. Eki Görüntüle 427411 Espriyi anlamadıysanız "Meet the Sniper" videosunu izlemeniz gerek. Genişletmek için tıkla... Tek kişi de oluyor bazen, bir keresinde sineği öldürmek için aldım elime tişörtü bakınıyorum duvarlara, bir baktım koluma konmuş. Assasin gibi sessizce dibime kadar gelmiş resmen. Sonrası malum. O rahmetli oldu, ben de uykuma devam ettim.
Veorra Decapat Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 280 Yer Çankırı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Ağustos 2019 #30 Jason Hudson dedi: Yastığa kanları, pislikleri bulaşmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Yastığa değilde tavana bulaşıyor, onu da su ile temizleyebilrisin. reptile dedi: If it looks stupid but it works, it ain't stupid Genişletmek için tıkla... it does not work.
Jason Hudson dedi: Yastığa kanları, pislikleri bulaşmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Yastığa değilde tavana bulaşıyor, onu da su ile temizleyebilrisin. reptile dedi: If it looks stupid but it works, it ain't stupid Genişletmek için tıkla... it does not work.