Tavuk döner kaç saatte bozulur?

• Konuyu başlatan szep
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 6.447

szep

Hectopat
Hocalarım dün dışarıda 1.5-2 veya 2.5 saat beklemiş ve ardından buzdolabına koyulmuş tavuk döner dürüm bozulmuş mudur? Zehirlenmekten çok korkarım ama ısıtıp yemek yerine yenisini sipariş edesim gelmedi. Okuyan herkese hayırlı günler.

Hocalarım dün dışarıda 1.5-2 veya 2.5 saat beklemiş ve ardından buzdolabına koyulmuş tavuk döner dürüm bozulmuş mudur? Zehirlenmekten çok korkarım ama ısıtıp yemek yerine yenisini sipariş edesim gelmedi. Okuyan herkese hayırlı günler.

Isıtmadan yerseniz sıkıntı olmaz diye düşünüyorum eğer ısıtacaksanız ısıtın eğer tadı aynıysa sıkıntı yoktur.

Hocam çok büyük bir kumar tavuğun zehri çok kötüdür üstelik bu sıcakta 2 saat bile çok geldi bana

Tavsiye etmiyorum. Yenisini sipariş vermenizden yanayım. Siparişi direk dolaba koysaydınız o zaman problem olmazdı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı