Tavuk göğsünü tek öğünde mi yoksa parça parça mı yemeliyim?

Katılım
5 Ekim 2020
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle herkese merhaba, ben vucüt geliştirme sporu ile uğraşıyorum. Beslenme konusunda size bir konu danışacaktım. Sabah 3 yumurta yanında zeytin peynir biraz ekmek, öğle 500 gr tavuk yanında biraz ekmek ve akşamda evde hangi sebze yemeği varsa onu yiyorum. Ekmeksiz akşamdan sonra da bir kase yoğurt yiyorum. Sizce tavuğu tek öğünde direkt yemem doğru mu? Tüm günümü söylememin nedeni tek öğün beslenmemem, sadece tavuğu tek öğünde tüketmem doğru mu onunla ilgili yorumlara açığım. Teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış bir şey yok, tek öğünde tüketebilirsin tabii ki. 500 gram tavuktan 100 gram üstü protein alıyorsun. Sabah ve akşamla birlikte günlük protein ihtiyacın büyük ihtimalle kapanıyordur.

Eğer her gün yemek zor geliyorsa spor gününde de yiyebilirsin. Spor gününde ihtiyacın olan proteine ulaşmak daha önemli. Diğer günlerin öğlenini de yine proteini tatmin edecek ama yemesi daha kolay besinlerle kapatabilirsin.
 
Protein sentezi açısından en uygunu 3-4 Saat arayla 3'e bölmek fakat onunla mı uğraşacam arkadaş diyorsan tek öğünde de gömebilirsin, çok bir fark yaratmaz bence.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı