TBMM bütçe görüşmelerinde yumruklu kavga çıktı

Bir vekiile bizzat görüşmüştüm. Vekillerin katılım oranı çok düşük. Neredeyse meclise uğramayan vekiller varmış. Meclis kurallarına uymuyor beyefendiler. Akp itaatkarlar vekil yapılırken CHP'de ise paralı işadanları vs vekil oluyor hdp zaten dağ kadrosundan özellikle çifte vatandaş olanlardan seçiliyor. Yani işlevsiz tamamen halkın kanını emen bir sistem söz konusu. Bunlardan meded bekleyen ufku dar insanlardır.
 
İlk kurulduğunda güzel değil miydi? Meclis olmasaydı büyük ihtimalle şu anda padişah 1.berat redflag karını karısı yapmıştı.

İstanbul'daki meclis basılıyor padişaha baskı yapılıyor da Ankara'daki neden basılmadı? İtilaf donanması neden geri çekildi iatanbulı yokedecek mühimmatları olan adamlar çekilip gidiyor. İşgal kuvvetleri hilafet ve saltanatın sona erdirilip doğuda kendilerine müttefik bir ülke olmasın istiyorlardı ve TBMM'nin kurulmasına müsaade ettiler. Öte yandan para yiyen milletvekillerinin hiçbir dönem millete faydası olmamıştır. 100 senedir halk fakir vekiller zengin. Açlıktan ağzı kokan Anadolu'lu bu burjuva sınıfını desteklemeye devam etsin.
 
Seçimler iyice bir yaklaşsın. Seyreyleyin o zaman siz gümbürtüyü. Hakaretler, iftiralar, yalanlar ve belki de yumruklar havada uçuşacak.
 

Geri
Yukarı