Daha fazla
1.449 TL'den 1.099 TL'ye düşmüş.
Siz süper fiyata almışsınız. Kendi sitesi mi satıyordu? Bu şekilde bir kampanyaya denk gelirsem almayı düşünüyorum, evde Philips Lattego var ama farklılık olsun biraz diyeBenim en sevdiğim aromalardan biri fiyatı da fena değil. Ama size tavsiyem kahve gününde makine+ 400 kapsülü 4bin lira gibi bir fiyata almıştım bu sene.
Evet kendi sitesinden.Siz süper fiyata almışsınız. Kendi sitesi mi satıyordu? Bu şekilde bir kampanyaya denk gelirsem almayı düşünüyorum, evde Philips Lattego var ama farklılık olsun biraz diye.
Aldığınız sütlü kahve yapabilen tür müydü?Benim en sevdiğim aromalardan biri fiyatı da fena değil. Ama size tavsiyem kahve gününde makine+ 400 kapsülü 4bin lira gibi bir fiyata almıştım bu sene.
Hayır. En düz olan modeli.Aldığınız sütlü kahve yapabilen tür müydü?
Bende aynı modeli kullanıyorum, şu ürün indirim de 7k ya satılıyor 5-6k indirime girerse alacağım.Hayır. En düz olan modeli.
Aslında elektronik süt köpürtücü de alınabilir bunun yerine. Sonuçta diğer kısmı birebir aynı kapsülleri de aynı.Bende aynı modeli kullanıyorum, şu ürün indirim de 7k ya satılıyor 5-6k indirime girerse alacağım.
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.