TCL 55C715 TV'ye TKGS Yüklenebilir mi?

arthurf

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar,

TCL 55C715 TV aldım lakin ilk kurulum esnasında servisin yüklediği kanal listesi mevcut (Kanal listesinin dosyası .tar uzantılı). Bu kanal listesi de hoşuma gitmiyor.

Ben Türksat'ın otomatik güncellediği kanal listesi olan TKGS'yi kullanmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim?

Ya da TKGS'nin güncel sıralamalı kanal listesini (.tar dosya uzantılı olarak) paylaşabilecek olan var mı?

İyi forumlar.
Merhabalar ilgili konu hakkında servise mail attım aşağıdaki görseldeki gibi cevap verdiler.

Öncelikle markamızı ve ürünlerimizi tercih ettiğiniz için teşekkkür ederiz.
TKGS özelliği şuan test aşamasında olup, tamamlandığında güncelleme ile en kısa sürede cihazınıza gelecektir.
Kanal sıralaması ve düzenlemesi tüketicinin tercihine bırakıldığından tarafımızda sıralı bir liste bulunmamaktadır.
Ref: A.

Saygılarımızla;

Dosya Ekleri

• 1CB13969-FC1B-44C9-B743-A6C97640ACAD.jpeg
    1CB13969-FC1B-44C9-B743-A6C97640ACAD.jpeg
    46,7 KB · Görüntüleme: 481
Son düzenleme:
TCL 55P725 uydu kanallarını aramada problem yaşıyorum ben de, buluyor kanalları ama nerdeyse tümü şifreli kanal olarak gözüküyor, bilindik ulusal kanallar bile öyle nedense. TKGS özelliği de olmadığından sıkıntı oluyor. Servisi aradım TKGS olayını da sordum test aşamasındayız en kısa zamanda güncellemeyle gelecek dedi.

Bu görüşmeyi yaklaşık 1-2 ay önce yaptım ancak bu konuyu ve başka bazı forumlardaki benzer konuları okuduğumda anladım ki 2020'den beri bu test aşaması devam ediyor. Yılan hikayesine dönmüş.

Evet babama aldığım TV'ye de gelmiş bugün gördüm ben de ancak benim evdeki Philips The One serilerinde çok kolay olan bu TKGS kanal arama işi TCL'de zor geldi bana.

TKGS ile arama yaptığımdan bile emin değilim, çünkü Philipslerde saniyeler içinde kanallar gelirken TCL'de normal uydu kanal araması kadar uzun sürdü. Ayrıca TKGS menüsünde kategori seçimi vs. gibi seçeneklerde "kanal bulunamadı" ibaresi çıktı. Diğer taraftan ATV, Kanal D falan gibi kanallar yok, TRT türevleri var, onun haricinde hiçbir kanal yok. Birşeyleri yanlış yaptım heralde. Çok da detaylı uğraşmaya fırsatım olmadı.

Uydu araması kısmında "Ağ" araması olarak seçip arama yaptığımda hiçbir kanal çıkmıyor.

Birileri TCL TV'ler için TKGS kanal araması rehberi yapsa süper olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı