Bizde aynısı var, eksi yanı olarak söyleyebileceğim şey arayüzü kasıyor. Görüntü ve ses olarak güzel.
Evet hocam. Bu model sizin yazdığınız modele göre bi tık daha iyi.Hangisi var hocam P635mi.
Evet hocam. Bu model sizin yazdığınız modele göre bir tık daha iyi.
Bizde aynısı var, eksi yanı olarak söyleyebileceğim şey arayüzü kasıyor. Görüntü ve ses olarak güzel.
Senin attığına göre benim attığım yani 55P635 çok daha fazla satmış birde farklı sitelerde karşılaştırma yaptım iyi beğeni almış.P635 mi daha iyi TCL 55v6b bu mu anlayamadım![]()
N11 de 17.700 TL'ye var oradan alacağım. Bu modeli ayrıca bu fiyata iyi bence, tam fiyat performans ürünü.
Kasıyor derken çok sıkıntı yaşatıyor mu, kanal değişirkenmi yoksa YouTube'da filanmı kasıyor?
Senin attığına göre benim attığım yani 55P635 çok daha fazla satmış bir de farklı sitelerde karşılaştırma yaptım iyi beğeni almış.
N11 de 17.700 TL'ye var oradan alacağım. Bu modeli ayrıca bu fiyata iyi bence, tam fiyat performans ürünü.
Kasıyor derken çok sıkıntı yaşatıyor mu, kanal değişirkenmi yoksa YouTube'da filanmı kasıyor?
Senin attığına göre benim attığım yani 55P635 çok daha fazla satmış bir de farklı sitelerde karşılaştırma yaptım iyi beğeni almış.
Hem 4K hem 55 inç hem de maksimum 20.000 TL olan bütçeyi aşmıyor. Nasıl sizce alınır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.