TCL 55P635 55 alınır mı?

N11 de 17.700 TL'ye var oradan alacağım. Bu modeli ayrıca bu fiyata iyi bence, tam fiyat performans ürünü.

Bizde aynısı var, eksi yanı olarak söyleyebileceğim şey arayüzü kasıyor. Görüntü ve ses olarak güzel.

Kasıyor derken çok sıkıntı yaşatıyor mu, kanal değişirkenmi yoksa YouTube'da filanmı kasıyor?

P635 mi daha iyi TCL 55v6b bu mu anlayamadım :D
Senin attığına göre benim attığım yani 55P635 çok daha fazla satmış birde farklı sitelerde karşılaştırma yaptım iyi beğeni almış.

N11 de 17.700 TL'ye var oradan alacağım. Bu modeli ayrıca bu fiyata iyi bence, tam fiyat performans ürünü.

Kasıyor derken çok sıkıntı yaşatıyor mu, kanal değişirkenmi yoksa YouTube'da filanmı kasıyor?

Senin attığına göre benim attığım yani 55P635 çok daha fazla satmış bir de farklı sitelerde karşılaştırma yaptım iyi beğeni almış.

Carrefour'da 19k daha garanti olsun istiyorsan oradan da alabilirsin.

Senin attığına göre benim attığım yani 55P635 çok daha fazla satmış bir de farklı sitelerde karşılaştırma yaptım iyi beğeni almış.

Hocam uygulamalarda kasmıyor, arayüzünde kasıyor yani uygulama açtığımız yerde, ayarları açmak için olan menüde vs. kasıyor. Kanal değiştiriken de sorun yok sadece.

Geri
Yukarı