Elektronik TCL 58P635 4K UHD LED 58 inç Televizyon - 18.499, 00TL

Marka tedirgin ediyor kullanan ya çok memnun ya da hiç memnun değil ben de yakın zamanda TCL TV bakıyordum yorumlar soğuttu markadan.
TCL Türkiye pazarına gireli 2-3 sene oluyor olması lazım. Bu bütçedeki Arçelik ve yukarda adı bahse geçen markalardan daha iyi olacaktır.
Yurt dışında da bilinen bir marka.

Tabii ki var, Birisi LED diğeri ise QLED ancak bu seviyede ki bir cihazda QLED ne kadar performanslı olabilir diye düşünerek ben ekran boyutunun büyük olmasını ve F/P cihazı olması nedeniyle TCL58P635 Tercih ettim.
Hayırlı olsun size o zaman.

TCL'nin giriş seviyesi bazı modellerini burada Arçelik uretiyormuş. Üst modellerini tercih etmek daha doğru olacaktir ama bu modeli biliyorum ve F/P diyebilirim.

TCL kaliteli marka ama TV olarak alınması gereken bir marka değil.
Günümüzde televizyon satışlarında Top 3'de olan bir markadir. Panelleri oldukça kalitelidir.

TCL'nin giriş seviyesi bazı modellerini burada Arçelik uretiyormuş. Üst modellerini tercih etmek daha doğru olacaktir ama bu modeli biliyorum ve F/P diyebilirim.

Günümüzde televizyon satışlarında Top 3'de olan bir markadir. Panelleri oldukça kalitelidir.
Panelleri kaliteli olabilir ama Türkiye pazarında tek tedarikçe sahip bir firma, buda ilerdeki oluşacak sorunların geç aksamasına ve pazarda rakibi olmamasından kaynaklı arızalı sebebiyle değişim yapılacak parçaları pahalıya tedarik anlamına gelir.

Panelleri kaliteli olabilir ama Türkiye pazarında tek tedarikçe sahip bir firma, bu da ilerdeki oluşacak sorunların geç aksamasına ve pazarda rakibi olmamasından kaynaklı arızalı sebebiyle değişim yapılacak parçaları pahalıya tedarik anlamına gelir.

Pek sanmıyorum hocam, bana iyi bir teori gibi gelmedi ama her şey olabilir tabii.

Geri
Yukarı