Elektronik TCL 65T6C QLED TV 29.999 TL

Makaleler
1
Yer
Bursa
Daha fazla  
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir akramaba bu civarlarda TV bakıyoruz. 36K'ya 55C6K almak daha mantıklı gibi. 500 bölgeli Mini-LED çünkü. Onu önerdim.

Ama ona bütçesi yetmezse diye soruyorum bu modelin özellikleri nedir? Renk gamutu, doğal yenileme hızı vb. önemli özellikler hakkında bilginiz var mı? @Emma Stone

Renk gamutu olarak kayda değer bir farkları yok fakat kontrast ve parlaklık olarak C6K modeli çok daha iyi. Daha üst bir seri zaten. T6C 60Hz, C6K 144Hz (4K'da).

Bütçe yetiyorsa 55C6K en iyi tercih olur. Ayrıca 36K'ya nerede satılıyor? İndirim bitmiş sanırım.

MiniLed kesinlikle farkını ortaya koyuyor. yan yana 2 tv koyuyorsun oled ve miniled olmayan tv lerin yüzüne bir daha bakamıyorsun

C6K'dan ziyade aynı fiyattaki C79K, V6C, C655'e kıyasla nasıl hocam?
MiniLed kesinlikle farkını ortaya koyuyor. yan yana 2 tv koyuyorsun oled ve miniled olmayan tv lerin yüzüne bir daha bakamıyorsun
Onu ben biliyorum tabii ama bunu bilmeyene anlatamıyorsun

Peki 55C655 ile arasındaki fark ne hocam? 65 yerine 55 almaya değecek bir fark var mı?
C655 parlaklık, renk doğruluğu ve hoparlör olarak daha iyi bir model. Kontrast olarak benzerler. İkisi de VA panel.
T6C 65 inç olmasından ötürü bence bir adım daha önde. C655'nin parlaklık ve renk doğruluğu olarak üstünlüğü aşırı değil. Alacak kullanıcı 55 inçte yeter diyorsa C655'de alınabilir. Tamamen alan kişiye bağlı.

Ayrıca ek öneri olarak Next'in bu MiniLED modelini öneririm. 128 dimming zone fakat fiyatını değerlendirdiğimizde güzel bir değer. LG'nin panelini kullanıyor. Ayrıca 65 inç. Şu ana kadar kötü yorum yapana denk gelmedim. Mevcut hoparlörü C655 ile denk/daha iyi denebilir.

Bir de 55C6K'da indirim bitmiş 55C6KS önerir misiniz? Galiba 300 zone var C6k'daki 500 yerine.
C6KS, C6K'ya göre epey kırpılmış model. C6K 144Hz, C6KS 60Hz. C6K'nın kontrast değeri daha fazla. Açıkçası C6K'nın indirimini kaçırmanız kötü olmuş.

Yardım için çok teşekkürler. 128 dimming zone olmasın. Zaten marka takıntıları da var. Bir de uzun ömürlülük de önemli. Mini-LED alirlarsa C6KS alsınlar bari.

Bahsi geçen TCL modellerin izleme açısı nasıl? Bir tane dandik VA televizyon gördüm mavi ekranda yarisi mavi yarisi beyaz görünüyordu azıcik açı olunca. Bunlar o kadar değildir elbette ama yine de iyi mi kötü mü merak ettim.

C6KS'den örnek:

VA panel olmasından ötürü IPS'e nazaran illa daha kötüdür fakat monitörlerden aşina olduğumuz VA gibi değil. Koyduğum görselde iyi görünüyor. Memnun kalacaklardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…